ΑΕΠ Κοζάνης: Φιλική ισοπαλία 1-1 με Θεσπρωτό- Άρεσαν οι Πόντιοι - Ένταση πριν το ματς με ανθρώπους της Κοζάνης για τα αποδυτήρια | φωτο - βίντεο


Φιλική ισοπαλία με σκορ   1-1 στο φιλικό παιχνίδι   μεταξύ της ΑΕΠ Κοζάνης  και του Θεσπρωτού. Το παιχνίδι διεξήχθη   το απόγευμα της Πέμπτης ώρα 4.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.



Οι δύο προπονητές Neno kuruzovic της ΑΕΠ και Juan Ramón Rocha χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.


Στην ΑΕΠ αγωνίστηκαν και νέα πρόσωπα τα οποία  περνούν από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ της ομάδας. 


Δεν αγωνίστηκε το νέο απόκτημα της ΑΕΠ  Takayuki Morimoto. 


Το  σκορ άνοιξε στο 8' η ΑΕΠ  με τον Καρακατσάνη ύστερα από ωραία προσπάθεια του Ναθαναήλ για να ισοφαρίσει ο Θεσπρωτός με κεφαλιά του Πέντσα.


Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Τσιμεντερίδης, με  βοηθούς τους κ.κ.  Γεωργιάδη και Πραχάλη.



ΑΕΠ Κοζάνης (Neno kuruzovic)

Θεσπρωτός ( Juan Ramón Rocha)


Τι μας άρεσε ...

Άξιο αναφοράς το κοουτσάρισμα  του κ. kuruzovic ο οποίος  φώναζε όλους τους ποδοσφαιριστές του με τα μικρά τους ονόματα αφήνοντας  πολύ καλή εντύπωση.

Επίσης είδαμε το  ρόστερ   της ΑΕΠ  να αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από ποδοσφαιριστές της περιοχής.


Τιμήθηκε ο Juan Ramón Rocha

Στο γήπεδο βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα  οι  κ .κ Κούλης Αποστολίδης , Πασχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Μάλλιαρης. Ο κ. Κούλης  Αποστολίδης πριν το παιχνίδι τίμησε για λογαριασμό της ΑΕΠ  τον Juan Ramón Rocha.


Τι δε μας άρεσε ...

Ένταση δημιουργήθηκε πριν το φιλικό για τα κλειστά  δημοτικά αποδυτήρια  που στεγάζεται η ομάδα της Κοζάνης. 

Το περιστατικό που συνέβη πριν το παιχνίδι είναι για κλάματα  μόνο και όχι για γέλια  και σε κάνει να αναρωτιέσαι ,ρε τέτοιοι που είμαστε τι ποδόσφαιρο μας αξίζει;

και για να γίνω πιο σαφής. 

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητηθεί από τον ΟΑΠΝ τα αποδυτήρια που στεγάζεται η ομάδα της Κοζάνης για να τα χρησιμοποιήσει η ομάδα του Θεσπρωτού , όπως και τα αποδυτήρια των δρομέων Υγείας για να τα χρησιμοποιήσει η ΑΕΠ.

Η Κοζάνη αντέδρασε  όλες τις προηγούμενες ημέρες  μη θέλοντας να τα χρησιμοποιήσει άλλη ομάδα λόγω ρουχισμού ,άλλων υλικών  που είχε μέσα αλλά  και για υγειονομικούς λόγους όπως μας είπε ο κ Μανώλης Αμπατζίδης.

Λίγη ώρα  πριν το παιχνίδι τα αποδυτήρια της Κοζάνης ήταν κλειδωμένα ,με τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ  να καλεί την αστυνομία για να καλέσει αυτή με τη σειρά της τον προσωρινό πρόεδρο της Κοζάνης.

Ο κ. Αμπατζίδης πήγε στο αστυνομικό μέγαρο αρκετά καθυστερημένα και  μετά τη σύσταση της αστυνομίας  τα αποδυτήρια ανοίχθηκαν αλλά το μπάχαλο ήδη είχε δημιουργηθεί με την ΑΕΠ τελικά να πηγαίνει στα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου του ΔΑΚ  και ο Θεσπρωτός στα αποδυτήρια των δρομέων υγείας.

Ένταση δημιουργήθηκε με τον ερχομό των υπευθύνων της Κοζάνης που θέλησαν και χρησιμοποίησαν τα αποδυτήρια τους την ώρα του αγώνα  για την προπόνηση . Άνθρωποι της ομάδας της Κοζάνης  και υπεύθυνοι  του γηπέδου  αντάλλαξαν  και αρκετά  "γαλλικά" Δεν ήταν λίγοι αυτοί πάντως που αναρωτήθηκαν τα αποδυτήρια τίνος είναι ρε παιδιά του Δήμου ή της Κοζάνης;

φωτορεπορτάζ του φιλικού ΕΔΩ 

Βίντεο με συνέντευξη του προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα και του Νίκου Μάλλιαρη 




βίντεο με στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα 





Σχόλια