Πώς θα γίνει (εάν γίνει) η αλλαγή σκυτάλης στην Κοζάνη ; - Το να παίζεις με την ιστορία αυτής της ομάδας που αποτελεί σύμβολο μιας πόλης είναι επικίνδυνο από πολλές πλευρές.


Αρκετός ήταν ο φίλαθλος κόσμος που επικοινώνησε μαζί μας και  ήθελε να μάθει σε τι κατάσταση διοικητική είναι η Κοζάνη και ποιες  είναι οι διαδικασίες αλλαγής σκυτάλης. Αφού πρώτα φροντίσαμε να ενημερωθούμε εμείς  χωρίς να λέμε λόγια του αέρα  η διαδικασία είναι η εξής.

Η  διοίκηση που ανέθεσε το  πρωτοδικείο είναι για να τρέξει την ομάδα μόνο για επείγοντα , και να την οδηγήσει σε Γενική συνέλευση και  σε εκλογές. 

Η διάδοχη  λοιπόν κατάσταση μπορεί να έρθει μόνο  μέσω ΓΣ και εκλογών Οποιοσδήποτε  άλλος τρόπος  δε θα είναι στέρεος και θα βρίσκεται στον αέρα 

Γι'  αυτό η ομάδα πρέπει πρώτα απ' όλα να δηλώσει συμμετοχή έως την Τετάρτη και μετά να  κινηθούν   οι διαδικασίες για την διαδοχή της.

Ενδιαφέρον υπάρχει  και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. 

Μια εκδοχή  που παίζει πολύ σοβαρά είναι ο ενδιαφερόμενος  που θα αναλάβει να κρατήσει τα αδέρφια  έως το καλοκαίρι ως προπονητές  και μετά να γίνουν οι διαδικασίες της ΓΣ και των εκλογών.

Ενώ  η άλλη να αποσυρθούν τελείως τα αδέρφια και η ομάδα να αλλάξει  χέρια.

Το να παίζεις με την ιστορία αυτής της ομάδας που αποτελεί σύμβολο μιας πόλης είναι επικίνδυνο από πολλές πλευρές. 

Σχόλια