Η αλλαγή σκυτάλης έγινε στην Κοζάνη - Αρχίζει ο αγώνας δρόμου για την στελέχωση και οργάνωση της ομάδας | φωτο


Η αλλαγή σκυτάλης έγινε στην Κοζάνη  - Αρχίζει ο αγώνας δρόμου για την στελέχωση και οργάνωση της ομάδας


Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης στην ομάδα της Κοζάνης.
Η πλευρά της πρώην διοίκησης που εκπροσωπήθηκε από τα αδέρφια, Παντελή και Κώστα Καπετάνου,   ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά των ανθρώπων της  νέας διοίκησης που εκπροσωπήθηκε από  γνωστό δικηγόρο  και τον Παναγιώτη Τσακιρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Κοζάνης.


Στην παραλαβή - παράδοση ήταν  και ο προσωρινός πρόεδρος κ. Αμπατζίδης Μανώλης , ο κ. Βασίλης Μπατιάνης, όπως και ο πρώην πρόεδρος κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης με τον δικηγόρο του.
Μανώλης Αμπατζίδης- Βασίλης Μπατιάνης - Αγάπιος Γαβριηλίδης 

Η παρουσία του πρώην προέδρου είχε να κάνει με κάποιες εκκρεμότητες που έπρεπε  να τελειώσουν από την πλευρά των αδερφών προς τον Αγάπιο  κι αυτό όπως μάθαμε  ήταν απαίτηση της νέας διοίκησης  προς τα αδέρφια.
 
Από δω και πέρα τι γίνεται ;
 

Ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ούτως ώστε η ομάδα να οργανωθεί και να χτιστεί  όπως  επιθυμούν οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου ;
 
Έχει βγει προς τα έξω πως η νέα διοίκηση θέλει να γίνουν όλα  σωστά,  σοβαρά και με προγραμματισμό.
Να ελέγξει το κάθε τι μέσα και  γύρω από  την ομάδα.
 
Η σελίδα θα επιχειρήσει να κάνει μια δική της καθαρά εκτίμηση για το ποια πράγματα πρέπει να τρέξουν άμεσα  και  σίγουρα θα είναι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης.


1ον  Το θέμα της προσωρινής διοίκησης πρέπει να τρέξει πρώτα απ' όλα.  Η  πρώην διοίκηση πρωτοδικείου  (Καπετάνου) να παραιτηθεί και να αναλάβει μια νέα διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει όλα τα επείγοντα θέματα και θα οδηγήσει την ομάδα  σε γενική συνέλευση και εκλογές.
 

2ον  Το αγωνιστικό κομμάτι:  Υπεύθυνοι,  έφοροι,   ποδοσφαιριστές , προπονητικό τιμ  αγωνιστικής ομάδας αλλά και  ακαδημίας.
 
3ον  Αθλητικό υλικό που τυχόν θα χρειαστεί   η ομάδα αλλά και  με τι σκέφτονται για  το χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου κλπ.
 
4ον αν ξεκινήσουν οι προπονήσεις άμεσα πρέπει να εξασφαλιστούν τα rapid tests .
 
Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το θέμα  των εσόδων των χορηγιών - διαφημίσεων  που είχε ήδη ξεκινήσει η πρώην διοίκηση με τις εταιρείες - επιχειρήσεις  της πόλης. Τα διάρκειας που έχουν διανεμηθεί στο φίλαθλο κόσμο.  


Ο χρόνος  λειτουργίας της ομάδας για τη νέα σεζόν  δεν ήταν περισσότερος  από 3 με 4 μήνες και το κομμάτι  χορηγίες  πήγε πολύ καλά όπως δήλωνε σε συνέντευξη του  και ο κ.  Αδαμίδης  Αλέξανδρος.

Χορηγίες - διάρκειας θα είναι έσοδα που  θα τα καρπωθεί  η πρώην διοίκηση ή θα γίνει κάποιος έλεγχος ούτως ώστε να ξέρει και η νέα διοίκηση που και πως θα βαδίσει στο κομμάτι αυτό.
 

5ον Είχε δημιουργηθεί τμήμα ρυθμικής γυμναστικής, είχαν μάλιστα ξεκινήσει και κάποιες εγγραφές. Ποιες θα είναι οι ενέργειες για αυτό το τμήμα ;
 
Αναφέραμε ποιο πάνω μια σειρά από αυτά που θα βρει  μπροστά της  άμεσα η νέα διοίκηση.
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα οργανωτικά κομμάτια και  τα γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που θα αναλάβουν  για να τα φέρουν εις πέρας.
 


Πολύ καλή εντύπωση τέλος προκάλεσε και πρέπει να αναφερθεί η προσπάθεια της νέας διοίκησης να έρθει σε επαφή  με το σύνδεσμο φιλάθλων τα Λιοντάρια  και να συζητήσει για την πορεία του συνδέσμου   αλλά και τη βοήθεια  και τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τους φιλάθλους.

Οι πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης  δείχνουν ότι πραγματικά έχει ξημερώσει μια άλλη ημέρα για την ομάδα της Κοζάνης με ανθρώπους οργανωτικούς που δε θέλουν να αφήσουν στην τύχη τίποτα.

Παίρνουν  την ομάδα  από το χέρι και δείχνουν πως  θέλουν να την οδηγήσουν εκεί που της αρμόζει να είναι…  Ψηλά!!!
Μακάρι. Το έχει ανάγκη ο αθλητικός κόσμος της περιοχής!



Σχόλια