Άρχισαν να "τρέχουν" στην Κοζάνη ... Βάζουν μπροστά τις μηχανές!

Παίρνει σιγά σιγά μπροστά η μηχανή της Κοζάνης! 

Σήμερα υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον νομικό σύμβουλο  για την προσωρινή διοικούσα  11μελή  επιτροπή. Τα άτομα που θα απαρτίζουν την προσωρινή  διοίκηση  βρέθηκαν και στην εβδομάδα που έρχεται θα δηλωθούν στο πρωτοδικείο.

Από κει και πέρα ο χρόνος και η αναστολή των προπονήσεων στη Γ'  εθνική  έως 15 Μαρτίου  δουλεύουν υπέρ  της Κοζάνης.

Έχει προγραμματιστεί  για την εβδομάδα  που έρχεται να κλειστεί ραντεβού για τα  rapid test  των ποδοσφαιριστών.

Έγινε κρούση στον δήμο για να  βρεθεί γήπεδο για τις προπονήσεις, τέτοιο  όπου θα μπορεί να  εφαρμοστούν  τα υγειονομικά  μέτρα  και υπάρχει και σ αυτό το θέμα  θετική εξέλιξη.

Επίσης οι άνθρωποι που τρέχουν τώρα την ομάδα   είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητικό δίδυμο που θα οδηγήσει την ομάδα  έως το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα, εάν ξεκινήσει φυσικά. 

Πρόκειται για δύο παιδιά  νέα,  φιλόδοξα με όρεξη για δουλειά και   θα είναι  και οι προπονητές που θα πλαισιώσουν τον νέο τεχνικό  που θα αναλάβει από το καλοκαίρι και μετά  (έχουν προχωρήσει και εδώ οι συζητήσεις).

Οι πληροφορίες μας μιλάνε  για έναν προπονητή που  όταν με το καλό ανακοινωθεί θα προκαλέσει εντύπωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.