Μείωση των μικρών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνη - Πως σχεδιάζει η ΕΠΣ να γίνει η Λαχειοφόρος αγορά - Τι θα γίνει με την επανέκδοση δελτίων (αντιδράσεις για την καταβολή ποσού) - Μετά τις 22 Αυγούστου η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου | φωτο - βίντεο

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 18:00 στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. η  συγκέντρωση των σωματείων της Ένωσης για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος και κυπέλου  για την νέα αγωνιστική σαιζόν 2021 - 2022. 

Η προσέλευση των σωματείων ήταν ικανοποιητική. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων της Α’ και της Β’ κατηγορίας.    

Υπήρξε ενημέρωση από το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης για τη λαχειοφόρο  αγορά (κλήρωση αυτοκινήτου). Υπάρχει η αρχική σκέψη  τα σωματεία που θέλουν να συμμετάσχουν  ( δήλωση ως 16 Αυγούστου) :να προπληρώσουν στην ΕΠΣ 300 ευρώ και ένα ευρώ κάθε εισιτήριο που πουλάει το σωματείο (τιμή λαχείου 5 ευρώ).

Ακολούθησε συζήτηση για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Η μείωση συμμετοχής των μικρών στην Α'  κατηγορία δεδομένη. Ο αριθμός της μείωσης θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες  Μετά τις 22 Αυγούστου η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. 

 Τι θα γίνει με την επανέκδοση δελτίων (αντιδράσεις για την καταβολή ποσού).

https://youtu.be/9r0nOpLB7eQ





























Σχόλια