Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για ποδοσφαιριστή της ΑΕΠ Κοζάνης




Τον νεαρό μας ποδοσφαιριστή Ιωνά Δημήτρη Παπαζήση, ζήτησε με επίσημη πρόταση πριν λίγες μέρες, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Η παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της ομάδας μας, στους αγώνες που έδωσε η ΑΕΠ Κοζάνης στο πρωτάθλημα που τελείωσε, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε ιδιαίτερες αγωνιστικές επιτυχίες, πολλοί σκάουτερ των μεγάλων ομάδων βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν από κοντά τα ταλέντα μας.
Ο Παπαζήσης, είχε βρεθεί μάλιστα στο κέντρο του Παναθηναϊκού όπου συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις πείθοντας τους υπεύθυνους των πρασίνων για το μεγάλο του ταλέντο.

Γεννημένος στις 03/03.2006, ο νεαρός μας αμυντικός, αποτελεί ένα από τα ακατέργαστα διαμάντια που έχουμε στις τάξεις μας και που ήδη με την επαγγελματική δουλειά του νέου μας προπονητή, άρχισαν να ξεχωρίζουν.

Το σωματείο της ΑΕΠ, που έχει συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια, κυρίως σε ό,τι αφορά νέα παιδια, σε συμφωνία με τον Παπαζήση, έκριναν ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για ένα τέτοιο άλμα και αποφάσισαν ότι το καλύτερο για τον ίδιο είναι να παραμείνει στην ομάδα μας, όπου θα ωριμάσει ακόμα περισσότερο ώστε η επόμενη του μεταγραφή να αποτελεί και εγγύηση για τον ίδιο ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Η ΑΕΠ, ευχαρίστησε τον μεγάλο Αθηναϊκό σύλλογο για την τιμητική πρόταση και συμφωνήθηκε να παραμένουν σε μόνιμη επαφή και στο μέλλον.

 aepfc.gr


Σχόλια