Ταράζει τα μεταγραφικά νερά η Άρδασσα- Απέκτησε Γιώργο Συμεωνίδη

  Ταράζει τα μεταγραφικά νερά η Άρδασσα Απέκτησε Γιώργο Συμεωνίδη

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια για ένα καλό πρωτάθλημα και μια γρήγορη παραμονή στην Α κατηγορία , έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Συμεωνίδη.

 Ο Γιώργος Συμεωνίδης γεννημένος  20 Αυγούστου  1982  παίζει με επιτυχία  και στα δύο άκρα αλλά και ως αμυντικό χαφ  και θα  βοηθήσει αφάνταστα   την ομάδα δίνοντας λύσεις στα χέρια   του Κώστα Τσαγκαλιδη  με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Εορδαϊκό

Εξάλλου όπως το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές οι αξίες ακόμη και στο ποδόσφαιρο είναι διαχρονικές! Σαν τον Γιώργο Συμεωνίδη ! 

Όσο ο χρόνος κυλάει πάνω του και δείχνει να αλλάζει τα πράγματα, εκείνος εξακολουθεί να παραμένει πάντοτε ο ίδιος!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμβολίζει το αγωνιστικό πάθος και αποτελεί την επιτομή του "αιώνιου  έφηβου" και είναι σίγουρα  στα συν στην ομάδα που τον έχει στο ρόστερ της

Το βαρύ του βιογραφικό  το αποδεικνύει:

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, ΠΑΕ Πτολεμαΐδας, Νάουσα, Κοζάνη,  ΤΑΠ Εορδαϊκό, Πρόοδο Κομνηνών, ΑΕ Περδίκκα, Ερμή Αμυνταίου, Μακεδονικό Φούφα, ΑΕΠ, Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, ΠΑΣ Φλώρινα και τελευταία στον Μακεδονικό Κοζάνης.


Σχόλια