Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Αρχίζουν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα - Πανέτοιμος ο ΣΕΑ Κοζάνης


Μετά από ενάμιση χρόνο, έχουμε την επανέναρξη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα του ΣΕΑ Κοζάνης.

Η αρχή γίνεται αύριο Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με τους άνδρες να ταξιδεύουν στη Φλώρινα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΙΑΣΩΝΑ ΒΟΛΟΥ στις 12.00΄μ. και τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 14.30΄μ.μ..


Η ομάδα του ΣΕΑ Κοζάνης εκτός από τους βασικούς της αθλητές Παναγιωτίδη Α., Ακρίβη Γ. και Νατσιό Ι. ενισχύθηκε φέτος και με τους αθλητές Σταματίου Α. και Στεφανίδη Κ. από τον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ, με τον Σόντρα Α. από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καθώς και με τον Zapata Pablo από τη Γρανάδα της Ισπανίας. Ο ανταγωνισμός, λόγω και της ενίσχυσης των υπόλοιπων ομάδων με πολύ καλούς αθλητές, θα είναι μεγάλος.



Τη μεθεπόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ξεκινά τους αγώνες της και η γυναικεία  ομάδα, η οποία ταξιδεύει στην Καβάλα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΘΕΡΜΑΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και τον ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Στην ομάδα των γυναικών, εκτός από την προπονήτρια Τσιάρα Κ., θα αγωνιστούν η Κασνάκη Ε., η Καμπορούδη Χ. και οι Παυλίδου Ε. και Κοκκινίδου Β. που επέστρεψαν φέτος από τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που αγωνίστηκαν πέρσι και αναδείχτηκαν δευτεραθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία των Νεανίδων.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλούς αγώνες και κάθε επιτυχία.

seakozanis.gr

Σχόλια