ΑΕΠ Κοζάνης: Τεράστια η πρόοδος!


 

Βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα μας πια, ο Κωνσταντίνος Βοριαζίδης.

Ο 21χρονος Βορια, όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, έχει πάρει πια τη φανελλα του δεξιού οπισθοφύλακα …στο σπίτι του.

Προερχόμενος από καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια, με τον πατέρα του να αποτελεί…γκουρού προπονητικής στην ΑΕΠ και τον αδερφό του το Μιχάλη να έχει απλώσει τα φτερά του με τη μεγάλη μεταγραφή του στη Σλαβια, ακολουθεί τη δικιά του πια πετυχημένη πορεία.

Ο Τσέχος τεχνικός που προπονούσε μεχρι πρόσφατα την ομάδα μας, διείδε ότι ο Βορια μπορεί να διαπρέψει στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και τον μετέφερε στη θέση αυτή από το κέντρο όπου αγωνιζόταν πριν.

Με απίστευτο πάθος, ταχύτητα και καλή τεχνική, δινει σε κάθε αγώνα τον καλύτερο του εαυτό και εμφανίζεται συνεχώς καλύτερος.

Φυσικά και αυτός όπως τα περισσότερα παιδιά της ΑΕΠ, έχει πάρει τον σωστό δρόμο και εκτός ποδοσφαίρου καθώς είναι φοιτητής Πολυτεχνικής Σχολής, κάτι που ανεβάζει γενικά και το όλο επίπεδο της ομάδας μας.

Σχόλια

  1. Αφού είναι γκουρού της προπονητικής γιατί τον αφήσατε να φύγει? Ή δεν τον παίρνετε τώρα που έχει κ πτυχίο κ όχι να αγοράζετε!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι δυνατον να κανετε τέτοιες ανακοινώσεις επίσημα για ποδοσφαιριστές της ομάδας.
    Πως μπορειτε και γράφετε για καπαρωμένες θέσεις και φανέλες που έχουν πάρει στο σπίτι τους ποδοσφαιριστες ;
    Απαξιώνετε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστες με αυτο τον τρόπο.Δημιουργείτε εντάσεις και ίντριγκες μεσα στην ομάδα. Τόσο άσχετοι είστε ;;
    Αυτό είναι το διαφορετικό ποδόσφαιρο που λέτε;;;
    Συνέλθετε, δεν υπάρχει κάποιος να σου βάλει μυαλό εσένα που γράφεις τις ανακοινώσεις εκεί στην Ομάδα της ΑΕΠ ;; Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.