ΑΕΠ Κοζάνης: Εμπιστοσύνη στην ομάδα μας - Καλύπτονται οι αποχωρήσεις

 


Πλήρως έχουν αναπληρωθεί τα όποια κενά φάνηκαν να δημιουργούνται με αποχωρήσεις παικτών απο την ομάδα μας.

Να ξανατονίστει μια ακόμα φορά βέβαια, το …μαρτύριο που υπέστη η ομάδα μας, καθως πέρασε το βασανιστήριο της…σταγόνας με το σε ποια κατηγόρια θα αγωνιζόταν.

Αφού μας πήγαν μεχρι τέλους με την άδικη τελικά απόφαση τους, εκτός του ότι μας ανάγκασαν με το έτσι θέλω να αγωνιστούμε στη Γ Εθνική, δεν μας έδωσαν και χρόνο για έναν σωστό προγραμματισμό.

Καθώς είναι εντελώς διαφορετικό το να αγωνίζεσαι σε Επαγγελματικό ή σε Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Και το μεν Τσέχο προπονητή, ήταν αδύνατο να τον κρατήσουμε σε Ερασιτεχνική κατηγορία, από τη στιγμή που εμφανίστηκε πρόταση από το Ντουμπάι, ενώ ο Σασινκα, που είναι μια ηχηρή αποχώρηση, είχε ερθει για να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ 2.

Αποχώρησε ο Χαλάτσης, που όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομαδα μας, κυριως λόγω του τραυματισμού του.

Η ομάδα μας φέρνοντας τα δυο παιδιά από τη Νίκη Βόλου, κάλυψε τεράστια κενά, αφου ο μεν Αλτιντζής διαθέτει ταχύτητα…σφαίρας και είναι και αριστεροπόδαρος, ενώ ο Μπαλλας, έδειξε μολις στο  ημίχρονο που αγωνίστηκε κόντρα στους Αμπελοκήπους, ότι τώρα διαθέτουμε εναν παίκτη με πολλες ιδέες και επιλογές που θα αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας.

Παίκτες που είναι πολυτέλεια για τη Γ Εθνική, παρα το νεαρο της ηλικίας τους θα δώσουν νεα δυναμική στην ΑΕΠ.

Ο Ορλάντο καλείται να καλύψει το κενό του Σιμον, που ζήτησε να αποχωρήσει λόγω σπουδών.

Η έλευση του Βάιου Μαλακού, λύνει τα χέρια του προπονητή μας, αφού τώρα εχει μια ακόμα επιλογή στα αριστερά άκρα της άμυνας μας και μάλιστα ποιοτική.

Εννοείται ότι η φιλοσοφία της ομαδας μας, μας επιβάλλει να δώσουμε πολλες ευκαιρίες στα δικά μας διαμαντακια και όχι σε Λεγεωνάριους που πηγαινοέρχονται για μεροκάματα.

Εννοείται οτι παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας, όσες αδικίες κυρίως διαιτητικές αντιμετωπίζουμε.

Κουλούσιας, Παπαζήσης, Αδαμόπουλος, Αιχμαλωτίδης, ταλέντα που είναι ήδη στα μπλοκ σκάουτερ μεγάλων ομάδων, θα πάρουν τις ευκαιρίες τους για να κάνουν τα βήματα που οδηγούν σε μεγάλες καριέρες.

Δίνοντας επίσης τα προπονητικά ηνία, σε ένα ταλαντούχο ανερχόμενο νέο παιδί, τον Τάσο Αναστασιάδη πρωτοπορεί και στον τομέα αυτό, τον όποιον και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ακολουθεί έναν άλλο δρόμο, δύσκολο και επίπονο, που φαντάζει στους καιρούς μας, ρομαντικός και μη…Ελληνικός.

Σχόλια

  1. Έτσι Μπράβο
    Συνεχίστε τις ωραίες απολογητικες ανακοινώσεις,
    να έχουμε τουλάχιστον να γελάμε με το κατάντημα σας στις κρύες νύχτες του χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που ήταν εορδαικαρα και μερικοί από φουφαρα έγιναν κοζαναρα. Από μεγάλους αρχηγούς στην Πτολεμαϊδα Εορδαϊκός σημαίες μέχρι κάτι πιτσιρίκια με τα λεφτά του μπαμπά που έπαιζαν Φούφα. Όχι ότι φταίει ο Εορδαϊκός ούτε και ο Φούφας όμως κρίμα να πέφτουν τόσο στα μάτια του κόσμου της ίδιας τους της πόλης. Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πινετε και μας δεν μας δινετε εκει στην ΑΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.