Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί!!!

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κορίνθου διότι 21 μέρες μετά την εις βάρος της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν έχει κοινοποιηθεί το αιτιολογικό (σκεπτικό) της απόφασης. 

Η Κόρινθος είχε κερδίσει πρωτόδικα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας αλλά η απόφαση ανατράπηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Με την απόφαση αυτή, την θέση της Κορίνθου στα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ πήρε ο Τενεάτης Αθικίων, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ακόμα δεν έχει στείλει το σκεπτικό! 

Πρωτοφανής δυσλειτουργία της δικαιοσύνης όταν μία απόφαση (διατακτικό) δεν συνοδεύεται από το σκεπτικό (αιτιολογικό) της.

Η Α.Ε. Λευκίμμης, 9 μέρες μετά, ακόμα περιμένει το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που στην ουσία κατάργησε το Ποινολόγιο και έκρινε ότι ο παίκτης της ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.

Το ποστ της ομάδας της Κορίνθου στα social που εξηγεί το λόγο της διαμαρτυρίας.

Μετά την απόφαση σκάνδαλο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ -η οποία ουσιαστικά καταργεί τον ΚΑΠ – είκοσι μια (21) ημέρες!!! μετά την κοινοποίηση της στο σωματείο μας συνεχίζει ο Πρόεδρος της να μην μας δίνει το σκεπτικό της απόφασης στερώντας μας έτσι το δικαίωμα να προσφυγουμε στο Αθλητικό Δικαστήριο CAS.

Οι φήμες που ακούστηκαν πριν ακόμα μας ανακοινωθεί η απόφαση για Πολιτική Παρέμβαση δυστυχώς μας κάνουν πλέον μετά την ακατανόητη και αδικαιολόγητη άρνηση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μας δοθεί το σκεπτικό ότι αποδεικνύονται αληθινές.

Δυστυχώς το 2022 το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο απροστάτευτο που γίνεται πεδίο ψηφοθηρίας για τον κάθε Βουλευτή και πολιτικο.

Πλέον η φράση ” Ντράπηκε και η Ντροπή ” ακούγεται μικρή και λίγη γιά να χαρακτηρίσει κάποιος την υπόθεση αυτή.

Φοβού τους ευεργέτες και τους ευεργετηθέντες…..



ekorinthos.gr

επιμέλεια

Σχόλια

  1. Όταν κάποιος που είναι εκλεγμένος πρόεδρος σε μια Ε.Π.Σ και δεν μπορεί να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα με 2 αγωνιστικούς γύρους έχοντας μόνο 8 (;) ο Θεός να τις κάνει ομάδες στην ένωση του που οι ποδοσφαιριστες αγωνίζονται κάθε εβδομάδα και σε διαφορετική ομάδα χωρίς να εφαρμόζεται ο Κ.Α.Π, με διαιτητές να κάνουν τα στραβά μάτια για να βγάλουν το μεροκάματο τους και άλλα πολλά παρατράγουδα, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι μέσα στο Δ.Σ της Ε.Π.Ο και σε ισχυρή θέση μάλιστα για πείτε μου εσείς τι πρωτάθλημα μπορεί να οργανώσει ο συγκεκριμένος κύριος και κάθε όμοιος του ; Ποιους κανόνες να τηρήσει ;
    Κ Α Ν Ε Ν Α Α Π Ο Λ Υ Τ Ο Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.