Ανακοινωση του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας που εξηγεί τους λόγους της ένστασης κατά του ΠΑΟ Κοίλων

 



Μετά το πέρας των δύο τελικών της ΕΠΣ Κοζάνης για τις ηλικιακές ομάδες Κ12 (League B) και Κ14 (League A), θα θέλαμε αρχικά, να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Έπειτα, ανακοινώνουμε πως προβήκαμε σε ένσταση κατά του αγώνα Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – ΠΑΟ Κοίλων για την κατηγορία Κ14, διότι η ομάδα των Κοίλων χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή. Οι λόγοι που οδηγηθήκαμε σε αυτήν την κίνηση είναι οι εξής: 


1. Η διασφάλιση νομιμότητας των πρωταθλημάτων. Εάν και εφόσον οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν ακολουθούν τους κανόνες και τους καταστρατηγούν, πώς θα πράξουν το σωστό στο μέλλον τα παιδιά; 

2. Όντας, ίσως, η μεγαλύτερη Ακαδημία Ποδοσφαίρου στον Νομό μας (από άποψη εγκαταστάσεων, προπονητών, ποδοσφαιριστών που παίζουν σε ανώτερες κατηγορίες, αριθμού αθλητών και επιτυχιών), θέλουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας και να προστατευτούμε με οποιονδήποτε θεμιτό τρόπο. 

3. Η ηθική δικαίωση των ποδοσφαιριστών μας από τις άδικες αποφάσεις που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διαιτητές αλλά και άλλους παράγοντες. 


Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε το Κύπελλο του πρωταθλητή στην Πτολεμαΐδα, αφού ο σκοπός των τμημάτων υποδομής θα πρέπει να είναι η εκμάθηση των νεαρών αθλητών στο να έχουν σωστή συμπεριφορά, αλλά και να μην πηγαίνουν κόντρα στην νομιμότητα και την ηθική, γεγονός που στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε από την αντίπαλη ομάδα.

Σχόλια

  1. Δύο ακαδημίες (ο Θεός να τις κάνει) παράδειγμα αποφυγής.
    Το μόνο που κοιτάνε είναι το πως θα νικήσουν με κάθε τίμημα. Συγγνώμη κύριοι και των δύο ακαδημιών αλλά έχετε χάσει το νόημα μιας Ακαδημίας, η νίκη είναι το τελευταίο που μαθαίνεις στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω πριν λιγα χρονια που σας πηρε η ΕΠΣ πισω το κυπελλο γιατι στον τελικό Κ16 ειχατε κανει πλαστοπροσωπεια 16χρονου τοτε ακομα μαθαινατε για ηθικη και νομιμοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία αν θυμάμαι σωστά από το συγκεκριμένο γεγονός, νομίζω πως έγινε ότι και σήμερα. Κάποιος δεν λειτούργησε σωστά και τιμωρήθηκε. Τώρα γιατί να μην γίνει το ίδιο δηλαδή; Χίλιες φορές να μην ονομαστεί κανένας πρωταθλητής παρά να πάρει κάποιος το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το πήρε (μετατροπή φάουλ εκτός περιοχής σε πέναλτι, αντικανονική χρήση ποδοσφαιριστή).

      Διαγραφή
  3. Κοινωνία σε σήψη. Ακαδημίες σε σήψη. "Παράγοντες" άσχετοι σε σήψη. Γονείς σε σήψη. Και παιδιά που καταλήγουν πιστά αντίγραφα των γονέων τους. Και η ζωή συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα ξεκινανε και τελειωνουν με τους γονεις. Οσο περισσοτερο ασχολειται ο γονεας τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να παιξει μπαλα το παιδι. Νόμος. Οταν ο γονεας βγαζει τα προσωπικα του απωθημένα με το παιδι του, επειδη δεν επαιξε ο ιδιος μπαλα και το έχει καημό, ή νομίζει οτι θα βγάλει λεφτα απο το ποδόσφαιρο. Και βεβαια ολοι εχουν τον Μέσσι για γιο. Αφηστε τα παιδιά σας ήσυχα και μην τα πιεζετε για τις δικες σας ματαιοδοξιες και τα απωθημενα σας. Οποιος είναι να παίξει θα παίξει. Με πιέσεις και βύσματα καποιος φτανει μεχρι ενα σημειο και μετα εξαφανίζεται. Το ποδόσφαιρο στα υψηλά επίπεδα ειναι αξιοκρατικό. Οποιος αξίζει παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.