Σε πανικό βρίσκονται ορισμένοι μετά την προσφυγή της Κοζάνης στο διαιτητικό



Μετά την προσφυγή της Κοζάνης στο διαιτητικό  για  προσβολή της βαθμολογίας των μπαράζ, σε πανικό βρίσκονται ορισμένοι γράφοντας ασυναρτησίες για να κερδίσουν τις  εντυπώσεις αλλά  και την κοινή γνώμη ...

Δείτε τι γράφουν  για την προσφυγή της Κοζάνης, σαφώς λανθασμένα προσπαθώντας για άλλη μια φορά να παρουσιάσουν το άσπρο για μαύρο 

..."Ή όμως πρόκειται για ακόμη ένα νομικό λάθος, λουσμένο από έντονη δόση απελπισίας (όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε); Κοιτάζοντας το άρθρο 5 ΙΙΙ του Κανονισμού του Διαιτητικού Δικαστηρίου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ δεν προσβάλλονται στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αυτός είναι ο νέος Κανονισμός και ισχύει από την 1η Αυγούστου 2022! Επομένως αναμένουμε με μεγάλη προσμονή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου."

Σε όσους λοιπόν  βρίσκονται σε  πανικό  θέλουμε να τους ενημερώσουμε  πως η  προσφυγή  της Κοζάνης προσβάλει την βαθμολογία και όχι όλη τη συνεδρίαση και τις αποφάσεις της  ..κι αυτά που αναφέρετε είναι  σαν τα κρύα  ανέκδοτα.

Σχόλια

  1. Γνωστα βρωμικα μυαλα και κεντρα που δυστυχως τα ανααραγουν καποιοι προσκυνημενοι στην Κοζανη. Βρωμα και δυσωδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τα δικά σας τα "καθαρά" μυαλά τι λένε;
    Σας φταιει και η Παναχαϊκή ...ας πούμε;
    Αυτό που έπρεπε να προσβάλει η Κοζάνη ήταν η επικύρωση της βαθμολογίας του ομίλου...
    Τα μπαράζ παίχτηκαν ...
    Και είναι άλλο φρούτο γιαυτην...
    Το μπαχαλο της Γ εθνικής...
    Θέλει να κάνει κουμάντο στην ανώτερη κατηγορία.
    Γιατί αυτό γίνεται...
    Τα καφενεία της Γ εθνικής προσπαθούν να επιβάλουν την παρουσία τους στους πιο ψιλά ...
    Μάλλον δεν είναι και τόσο σίγουρη η άνοδος οπως την παρουσιαζατε Τόσες ημέρες...
    Και τον πανικό το έχετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψαχνουν το 21 πρωτο θαυμα Μακεδονικος και ΕΠΟ....τοσα ηταν τα λαθη κολπα τους για να φτασουμε ως εδω......στο 22 δευτερο καιγονται......η λυση ειναι μια....ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ SL2.....αλλιως κωλοφεραντζα εως την δικαιωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.