Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για Δωρεάν Διαιτησίες


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ και η Ε/Δ της Ε.Π.Σ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη στήριξή στα Σωματεία αποφάσισαν:*Οι διαιτησίες για τους αυριανούς αγώνες 16/11/2022 του κυπέλλου να είναι δωρεάν με προσφορά των διαιτητών που τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και σεβασμός από όλους μας.

* Οι υπόλοιποι αγώνες όλων των φάσεων του κυπέλλου μέχρι και τον ΤΕΛΙΚΌ ΚΥΠΈΛΛΟΥ θα είναι από την Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ και προσφορά του χορηγού κυπέλλου ερασιτεχνών pizza & pasta basilico.

Επίσης μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου προς την Ε/Δ της Ε.Π.Σ Καστοριάς γίνεται γνωστό ότι οι διαιτητές, θα αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Α’ και Β’ κατηγορίας και στον αντίστοιχο τελευταίο αγώνα του δεύτερου γύρου δωρεάν.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καστοριάς από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας και τα συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Ένωσης για τη συνεργασία και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία - μέλη μας, «Αξίζετε το σεβασμό όλων».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον χορηγό του κυπέλλου pizza & pasta basilico για την προσφορά του.

Σχόλια