Ιωάννης Αποστόλου - Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης: "....έργο και προορισμός του παρόντος Δ.Σ. είναι η ένωση και συμπόρευση στον ενωσιακό μας αγώνα κι όχι διχαστικές ενέργειες ..."

Μετα το πέρας του Δ.Σ. ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 5/12/2022 όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το αίτημα μελών Δ.Σ για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος Δ.Σ. εγκριθεί με ψήφους 7-2 ότι δεν υφίσταται ανάγκη για αναδιάρθρωση του του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το αποτέλεσμα αυτό μάλιστα είναι προσέτι μεγαλύτερο εκείνου που επακολούθησε στις εκλογές του 2020(όπου το αποτέλεσμα ήταν 7-4) δείχνοντας το Δ.Σ. πίστη και εμπιστοσύνη αμέριστη στα πρόσωπα της διοίκησης που συνεχίζουν το έργο τους διαπνεόμενοι από καθαρότητα , εντιμότητα και διαφάνεια.

Η υπό συζήτηση αίτηση ως άνω είχε διαμοιραστεί σε όλο τον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό καθώς και η συνοδεία σχολίων κινδυνολόγων για δήθεν ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων του Δ.Σ και φαλκίδευση της διοικητικής δύναμης του προέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Δεν θριαμβολογούμε για την νέα εκτεταμένη διοικητικό ψήφο εμπιστοσύνης στα πρόσωπα του Δ.Σ. και στο έργο του ,ούτε στέλνουμε οιοδήποτε μήνυμα σε αυτούς που εξύφαναν αυτά τα σαθρά σενάρια γιατί έργο της και προορισμός του παρόντος Δ.Σ. είναι η ένωση και συμπόρευση στον ενωσιακο μας αγώνα και όχι διχαστικές ενέργειες και δηλώσεις που ερείδονται σε ταπεινά αίτια συγκρουσιακού μανδύα.

ΚΟΖΑΝΗ 5/12/2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


Σχόλια