Κοζάνη: Έτοιμη να τινάξει τη μεταγραφική μπάνκα στον αέρα; Επιστροφή στις προπονήσεις Δευτέρα 2/1

 

Μετά την πολύ μικρή  άδεια που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης για την Πρωτοχρονιά η  ομάδα επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς  προπόνησης την Δευτέρα 2/1 αρχίζοντας την  προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό Κεραμιδίου.  

Μεγάλα μεταγραφικά μπαμ  στον ορίζοντα..

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ιθύνοντες της Κοζάνης για δύο ή τρία μεγάλα μεταγραφικά μπαμ!

Η Κοζάνη  είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μεταγραφικές   βόμβες που αν τελικά οι συζητήσεις  αποδώσουν (οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο) τότε  δε θα κάνουν πάταγο μόνο στο Νομό Κοζάνης αλλά πιστέψτε μας τα ονόματα που θα φορέσουν τα ερυθρόλευκα, θα συζητηθούν σε όλο το πανελλήνιο. . .

Οι συζητήσεις όπως μαθαίνουμε γίνονται με τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές, χωρίς  όμως να θεωρείται σίγουρο  εάν τελικά συμφωνήσει ο ένας, οι δύο ή ακόμη και οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Τα ονόματα η σελίδα τα γνωρίζει αλλά για ευνόητους λόγους θεωρεί ότι  δε  πρέπει ακόμη να βγουν στη φόρα.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, τα ονόματα που γίνεται προσπάθεια να έρθουν στην Κοζάνη είναι μεγάλα  κι όπως καταλαβαίνετε πρέπει να κρατηθεί "σιγή ασυρμάτου".  

Εάν όμως όλα πάνε καλά την ερχόμενη εβδομάδα ή στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας  ίσως αρχίσουν και οι ανακοινώσεις.


Σχόλια