Απόλλων Ακρινής - Αλιάκμων Αιανής 1-2



 
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Αλιάκμονα, μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι έχασαν 2 τετ-α-τετ με τους Πήττα, Κουτσογεωργόπουλο.
Στην επανάληψη, ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του, έκανε το 1-0 στο 50΄ με ατομική ενέργεια και σουτ του Χρήστου Βοριαζίδη, ενώ στο 65΄ ο Καραφυλλίδης είχε δοκάρι.
 Στο 70΄ ο Βαλάντης Αναστασίου ισοφάρισε με απευθείας φάουλ, στο 80΄ ο Καραγιώργος με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι (ανατροπή Φτάκα από Τσαναξίδη) πέτυχε το 1-2.

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Αλιάκμων Αιανής,ευχαριστεί   τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Ακρινής για την άψογη φιλοξενία της ομάδας και των φιλάθλων τους  κατά τη διάρκεια του  αγώνα.

Απόλλων Ακρινής: Τσαουσίδης, Τσανακτσίδης, Τσαναξίδης, Ευθυμιάδης, Γ. ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Κιρικλίδης, ΧΡ. ΒΟΡΙΑΖΙΔΗΣ, Πουτακίδης (86΄ Τσαβδαρίδης), Θαλαλαίος, ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος.

Αλιάκμων Αιανής: Σταμόπουλος, Γκόντουρας, Βάσσος (72΄ Ν. Νάνος), Καραγιάννης, ΑΛΚ. ΜΠΟΥΚΟΣ, Κύρινας (55΄ Μπούλης), ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Αναστασίου, Πήττας (65΄ Φτάκας). 

Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Τζουβάρας, Παπαδόπουλος 

Σχόλια