Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής, διπλό μέσα στο Καλονέρι με 1-4


Μετά από ένα ‘’εύκολο απόγευμα’’ στο Καλονέρι και σε ένα παιχνίδι που σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η βροχή ήταν καταρρακτώδης και ασταμάτητη, ο Μ.Α.Π.Σ.  Αγίας Παρασκευής κατάφερε να πάρει τη νίκη με  1-4. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά, ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και δυσκόλευε τις προσπάθειες τους.
       Στο παιχνίδι, η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. μπήκε δυνατά, δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Πετρόπουλου χωρίς να βρίσκει στόχο.  Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι  δημιουργώντας δύο- τρεις ευκαιρίες με σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς, όμως, ν’ ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Καραλίγκα.  Μετά από το πρώτο ημίωρο του αγώνα η ομάδα του Μ.Α.Π.Σ. ήταν ασταμάτητη, στέλνοντας την μπάλα στην εστία των γηπεδούχων 3 φορές διαμορφώνοντας το σκορ σε 0-3. Συγκεκριμένα, στο 30’ ο Καλημέρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή σημειώνοντας το 0-1. Στο 38’ ο Καλαμπούκας Ζήσης κάνοντας μία κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή σπάζοντας τη μπάλα για τον Κωνσταντινίδη και με δεύτερη προσπάθεια αυτός, καθώς η πρώτη βρήκε το κάθετο δοκάρι, με αριστερό δυνατό σουτ έκανε το 0-2. Πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 43’ ο Ευαγγελόπουλος,  μετά από όμορφη κεφαλιά πάσα του Κωνσταντινίδη, βρέθηκε απέναντι στον Πετρόπουλο και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-3, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο  η ροή του παιχνιδιού ήταν πολύ γρήγορη καθώς η μπάλα παιζόταν και στις 2 περιοχές του γηπέδου. Στο 52’ ήρθε το 0-4 για τους φιλοξενούμενους με τον Χαραλαμπίδη, μετά από ατομική ενέργεια, περνώντας 4 παίκτες της αντίπαλης ομάδας και με ασύλληπτο σουτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βογκόλη, δικαιώνοντάς τον για τις καλές εμφανίσεις από την αρχή του πρωταθλήματος. Στο 70’ οι γηπεδούχοι μετά από σέντρα έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Τσαλίκης έπιασε το σουτ έξω από τη μικρή περιοχή, ο Καραλίγκας θα αποκρούσει  προς στιγμήν αλλά ο Γκιαγκιάς Νικ. σε κενή εστία θα μειώσει σε 1-4. Στο 78’ ο Μ.Α.Π.Σ. κέρδισε πέναλτι με τον Καλαμπούκα Ζήση ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση του, στέλνοντας, όμως, τη μπάλα πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-4.
               
Άρης Καλονερίου (Λουκάς Κ.): Πετρόπουλος (46’ Βογκόλης),Τζιούφας, Βεντούλης, Γαβριηλίδης, Πλάνος, Μυλωνάς, Τσαλίκης, Καρίτζιας(46’ Γκιαγκιάς Νικ), Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Γκιαγκιάς Χρη(46’ Γκρέζιος Χρ.).

Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής( Καλαμπούκας Γ.): Καραλίγκας, Καλαμπούκας Ιωάν, Λαμπρόπουλος Δημ, Φλώρος Ευάγγ,  Μαρκόπουλος, Χαραλαμπίδης(74’Καλαμπούκα Δημ), Φλώρος Στ., Καλημέρης, Καλαμπούκας Ζ., Ευαγγελόπουλος (86’ Ζάμκος),  Κωνσταντινίδης(82’ Στάθης).
Στην αποστολή ακόμα ήταν: Λαμπρόπουλος Ευα., Λιόγας Δημ., Γρίβας, Ράπτης.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σπυριάδη και των βοηθών κ. Τζουβάρα και κ. Φραντζόπουλου.
 Για μία ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας του Μ.Α.Π.Σ. ήταν  ο Σύνδεσμος Φιλάθλων και πολλοί φίλοι της ομάδας, αψηφώντας το κρύο και τη δυνατή βροχή.

agiaparaskevikozanis.gr





Σχόλια