Τιτάν Σερβίων – ΑΣ Βελβεντό 2-2


Ισοπαλία με γκρίνιες στα Σέρβια
ΑΣ Βελβεντό 

Δραματική εξέλιξη είχε άλλο ένα γειτονικό ντέρμπι, μεταξύ των δύο ομάδων. Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, στο 11΄ αδράνεια στην άμυνα και ο Πράσσος με σουτ το 0-1. 
Στο 24΄ σέντρα του Τσικόπουλου κι ο Νιζάμης σούταρε πάνω από τα δοκάρια, στο 38΄ και 43΄ οι Ζιώγας, Βαρταλάμης απέκρουσαν προσπάθειες των Πράσσου, Ελευθεριάδη αντίστοιχα.
 Στο 45΄ μετά από κόρνερ του Νέστορα, ο Τσικόπουλος με κεφαλιά, ισοφάρισε. Στο 52΄ και 67΄ ο Τσικόπουλος έχασε τις ευκαιρίες, στο 76΄ αδράνεια της άμυνας και ο Πατσικόπουλος έκανε το 2-1.
 Στο 83΄ έγινε χαμός, όταν σε ανατροπή του Τρίχα από τον Ζιώγα, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι (ο Τιτάν φωνάζει πως είχε προηγηθεί οφσάιντ κι ότι δεν υπήρχε πέναλτι, το Βελβεντό ότι έπρεπε να αποβληθεί ο τερματοφύλακας). Ευστόχησε ο Ευαγγέλου, ο αγώνας τελείωσε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και σε αποδοκιμασίες για τους διαιτητές Κωτσίδη, Μ. Παπαδόπουλο και Κωνσταντινίδη.

Τιτάν Σερβίων: Ζιώγας, Χρυσικός, ΜΠΑΡΑ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ, Παπαστέργιος (88΄ Παρασκευάς), Λάμπρος, Ελευθεριάδης, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Νιζάμης (71΄ Πατσικόπουλος), Θώμος (76΄ Ουρμπάνικ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ.

ΑΣ Βελβεντό: Βαρταλάμης, Δεληνιώτης, ΝΑΤΙΣΟΥΛΑΣ (60΄ Τσιάμης), Γ. ΓΚΙΚΑΣ, Σαμαράς, Διβηκέλης, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Χρυσοστομίδης, Παπαστέργιος (69΄ Τρίχας), Πράσσος, Μπαλάνης (36΄ λ.τ. Ταϊρης). 

επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης 

Σχόλια