ΑΕΠ Καραγιαννίων – Εορδαϊκός 1-0

Νίκησε και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο η ΑΕΠ 

 

Παίζοντας με δύναμη και ψυχή οι παίκτες της ΑΕΠ επιβλήθηκαν επί ενός πολύ καλού αντιπάλου με σκορ 1-0. Σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε σε έναν βαρύ από την συνεχόμενη βροχή αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του αγώνα έδειχναν να μην πατάνε καλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με κύριους μοχλούς τους ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ και ΙΩΑΝΝΙΔΗ να πιέζουν προκειμένου πετύχουν κάποιο τέρμα.

Φάσεις και γκολ
Η πρώτη φάση του αγώνα στο 2΄ για τον ΕΟΡΔΑΙΚΟ όταν από πλάγια θέση ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ θα σουτάρει αλλά ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ θα μπλοκάρει την μπάλα.
 10΄ του αγώνα κερδισμένο φάουλ για τους φιλοξενούμενους θα σουτάρει από τα 25 μέτρα περίπου ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ αλλά και πάλι ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ θα είναι στη σωστή θέση και θα μπλοκάρει.
Η γηπεδούχος ομάδα στην συνέχεια θα προσπαθήσει να παίξει με την μπάλα κάτω πράγμα όμως αδύνατο μια και το γήπεδο είχε πολύ νερό και το παιχνίδι στο 17΄ θα διακοπεί για 12΄ .
 Μετά την διακοπή η γηπεδούχος θα απειλήσει πρώτη με μακρινό δυνατό σουτ του ΠΟΥΤΑΧΙΔΗ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια.
27΄ αποβολή παίκτη για τον ΕΟΡΔΑΙΚΟ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ΝΙΚΚΟΥ.
28΄ ωραία εκτελεσμένο φάουλ του ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ αλλά ο πολύ καλός σήμερα τερματοφύλακας του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ θα αποκρούσει ωραία στη γωνία του.
43΄ εκτέλεση φάουλ του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ μέσα στην περιοχή στο τσακ δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
 Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα πιέσουν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα περιορισθούν σε παθητικό ρόλο.
Συγκεκριμένα στο 51΄ ο ΜΕΤΙΚΑΝΟΣ θα εκτελέσει φάουλ θα διώξουν οι αμυντικοί νέο ωραίο σουτ του ΦΩΤΙΑΔΗ λίγο άουτ η μπάλα.
63΄ μεγάλη μπαλιά του ΜΕΤΙΚΑΝΟΥ στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων θα βγει ο ΑΝΤΑΜΗΣ ο οποίος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και πέναλτι για την ΑΕΠ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ο οποίος παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα θα κάνει το 1-0.
65΄ ωραία ο ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ θα δώσει στον ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ αυτός θα δει έξω από το τέρμα τον τερματοφύλακα θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας θα προλάβει την μπάλα.
79΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον ΜΕΤΙΚΑΝΟ η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχτεί ο ΜΠΟΝΤΣΑΣ θα κάνει την κεφαλιά όχι όπως θα ήθελε και αυτή θα περάσει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
82΄ οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε πέσιμο παίκτη τους μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής θα δείξει συνέχεια στο παιχνίδι.
90΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα μπλοκάρει υπέροχα ο ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ. Και φτάνοντας στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93΄ του αγώνα παραλίγο να μιλήσει ο νόμος του ποδοσφαίρου αλλά ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ θα πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του ΑΚΡΙΤΙΔΗ κρατώντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.

 Φωτό
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Ζηνόβιος Στ., Μπόντσας Αντάμης, Σαββίδης (46΄ Ζερβανταρίδης Στρ) Καλλιανίδης Πουταχίδης (80΄ Παυλίδης) Δαϊνάς (46΄ Φωτιάδης) Μετικάνος, Τοπαλίδης Καραγεώργος, Θεοδωρίδης
Φωτό
Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης Κων/νος):  Περπερίδης Τσαγκαλίδης Λιάμης (75΄ Δαλκερανίδης) Νίκκου Κοντογουλίδης Αδαμίδης Χαιτίδης Συμεωνίδης Ακριτίδης Ιωαννίδης Βερύκοκος Ι. (58΄ Σουγιουλτζής).

Διαιτητής Κοεμτζίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Κουτζιακουτζίδης

Γ. Αραβόπουλος 






Σχόλια