Εορδαϊκος: Παράπονα για τηv διαιτησία




Πολλά παράπονα από το διαιτητή του παιχνιδιού με την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων έχει ο Εορδαϊκός και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του παράγοντα της ομάδας Σάββα Λιάμη: «στο παιχνίδι με την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων ήμασταν πολύ καλοί μέχρι το 15ο λεπτό όταν ο διαιτητής -κατά τη γνώμη μου αναίτια- διέκοψε το παιχνίδι για ένα τέταρτο με δικαιολογία την βροχή και το βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αυτό μάλιστα όταν τον είχε ελέγξει πριν την έναρξη και αποφάσισε την κανονική διεξαγωγή του αγώνα και χωρίς η βροχή που έπεφτε να έχει επιβαρύνει περισσότερο το γήπεδο.
Στη συνέχεια απέβαλε με πολύ μεγάλη ευκολία το δικό μας παίκτη, με την πρώτη κίτρινη να είναι υπερβολική και ενώ λίγες φάσεις πριν δεν είχε δώσει κίτρινη σε παίκτη των γηπεδούχων για ίδια παράβαση.
Επίσης έδωσε πολύ εύκολα το πέναλτι στους γηπεδούχους ενώ δεν έκανε το ίδιο στην ανατροπή του δικού μας παίκτη. 
Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο πέραν από διαιτησίες 50-50 και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια και από τέτοιας εμπειρίας διαιτητές. 
Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα των Καραγιαννίων και το πρόεδρο τους, τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την συμπεριφορά και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο».

Σχόλια