Ελπίδες ΑΕΚ - Άρης Μαυροπηγής 1-2

Το πάλεψαν …  αλλά δεν τα κατάφεραν οι Ελπίδες


Πάλεψαν αλλά δεν απέφυγαν την ήττα οι Ελπίδες της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη Μαυροπηγής στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.
Το παιχνίδι στο Στρατιωτικό Γήπεδο ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν καθαρά και χωρίς σκοπιμότητες.

Η περισσότερο έμπειρη Μαυροπηγή τελικά πήρε τη νίκη αν και οι Ελπίδες της ΑΕΚ δικαιούνται να αισθάνονται πικραμένοι που δεν πήραν κάποιο βαθμό παρά την προσπάθεια τους.
Οι νεαροί κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με 1-0 στο 13' όταν ο Γιάννης Κυρζόπουλος άλλαξε τη μπάλα με τον Μαλιόγκα, σούταρε με δύναμη, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο ίδιος ο Κυρζόπουλος στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 44' η Μαυροπηγή ισοφάρισε μετά από μπάσιμο του Πολυχρονίδη από δεξιά και σέντρα στον Παρλάνη που την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 70' οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της νίκης με σουτ του Πολυχρονίδη από δεξιά που βρήκε τη ρίζα της δοκού και κατέληξε στα δίχτυα.

Ελπίδες ΑΕΚ (Πασίδης): Ιωαννίδης, Τσαφαράκης, Μέμα, Μπακόλας, Κυρζόπουλος, Παναγιωτίδης (80' Ιακ. Παπαδόπουλος), Μαλιόγκας (80' Τσαμπούρης), Κουλαξουζίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (60' Αθανασιάδης), Σταυριανουδάκης, Λαμπαδάς.

Άρης Μαυροπηγής  (Μίμτσης): Ευ. Καραγεωργίου, Αγγελίδης, Δ. Καραγεωργίου (70' Χαλυβόπουλος), Γρ. Μπάρμπας, Αν. Αθανασιάδης, Παρλάνης, Αν. Μπάρμπας, Αν. Δημ. Μπάρμπας (70' Αγγ. Αθανασιάδης), Πολυχρονίδης, Γκιζαριώτης, Γιουβανίδης (46' Αναστασόπουλος).

Διαιτητής: Παφύλας
Βοηθοί: Παπαχαρίσης, Γκόγκος

   

Σχόλια