Αίας Μικροβάλτου – Άνω Κώμη 2-0 (video - photo)


 Άνετη νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση
Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του Μικροβάλτου επικράτησε με σκορ 2-0 επί της ομάδας της Άνω Κώμης, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2012 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.


Ο αγώνας ήταν ένας διαρκής μονόλογος για τη γηπεδούχο ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου, που επικράτησε πλήρως επί της ομάδας της Άνω Κώμης, κατακτώντας μια άνετη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο, η τοπική ομάδα παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες έμεινε στο 0-0, δημιουργώντας κάποια σύννεφα ανησυχίας στους πολλούς φίλους της ομάδας που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Το γρήγορο γκολ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου επανέφερε την ...τάξη και την ηρεμία στην ομάδα που φαίνεται όμως να επαναπαύτηκε, παραχωρώντας για ένα διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων στους φιλοξενούμενους που και πάλι δεν απείλησαν την εστία του Μικροβάλτου. Στο τελευταία τέταρτο η  ομάδα του Αίαντα ήταν και πάλι καταιγιστική, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες και "κλειδώνοντας" τη νίκη με το δεύτερο γκολ.

Τα γκολ της αναμέτρησης:
- στο 54’ μετά από συνδυασμό του Αντώνη Γιαννόπουλου και του Ανδρέα Γιαννόπουλου, τροφοδοτήθηκε ο Χάρης Μάστορας, που από το ύψος της μικρής περιοχής με διπλή προσπάθεια –στην πρώτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας- άνοιξε το σκορ.
- στο 85’ με απευθείας αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ από τον Ανδρέα Γιαννόπουλου και παρά την απέλπιδα προσπάθεια αμυντικού να αποκρούσει στη γραμμή του τέρματος.
Έτσι η ομάδα του Μικροβάλτου έφτασε τους 14 βαθμούς, παραμένοντας στην -προνομιούχο για άνοδο- 2η θέση της βαθμολογίας.

Πολύ καλή η διαιτησία των Φτάκα - Παπαχαρίση - Πραχάλη

Γιατρός αγώνα: Θοδωρής Παλιανόπουλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αίας Μικροβάλτου: Αλεξόπουλος Αντώνιος, Μανάδης Γιάνννης, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Μάστορας Χαράλαμπος, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Παλιανόπουλος Σάκης, Θεοδουλίδης Κων/νος, Θεοχάρης Απόστολος (83΄ Παπαδόπουλος Κων/νος), Γιαννόπουλος Αντώνιος (58΄ Ευαγγελόπουλος Πάνος), Χαρισόπουλος Φίλιππος.

Στην αποστολή ακόμα ήταν οι : Καβουρίδης Αχιλλέας.

ΑΕ Άνω Κώμης: Τάκος Κώστας, Γκιάτας Δημήτριος, Πάντζιος Ζήσης, Δεληγιάννης Ευάγγελος, Τάκος Αλκιβιάδης, Μαυρομάτης Κων/νος (46΄ Παπαιωάννου Δημήτριος), Νταζάνης Νικόλαος (58΄  Τάκος Αθανάσιος - 87΄ Βαλιάκας Παναγιώτης), Τσιανάκας κων/νος, Τσιμπούρας Ιωάννης, Παλαμάς Δημήτριος, Παλαμάς Ιωάννης.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι : Τζιδημόπουλος Εμμανουήλ, Μούσιος Νικόλαος.

Γ.Μ.-Α.Γ.



Σχόλια