Για νέα νίκη η Κοζάνη κόντρα στη Νεοκαισάρεια -Δύσκολη έξοδος του Μακεδονικού.

Γιάννης Παρασκευάς
Την προσοχή και την συγκέντρωση των παικτών του ζήτησε ο Γιάννης Παρασκευάς και στο εντός έδρας παιχνίδι της Κοζάνης με την Νεοκαισάρεια. Μετά την καλή εμφάνιση και το νικηφόρο παιχνίδι εκτός έδρας με την Νάουσα , στην Κοζάνη υπάρχει πίστη ότι θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της κόντρα στην επικίνδυνη ομάδα της Πιερίας . Ο Γιάννης Παρασκευάς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Συμεωνίδη Γιώργο και Τσικόπουλο Γιάννη.  

Δύσκολη έξοδος περιμένει τον Μακεδονικό στην έδρα του Παναργειακού, αλλά οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.
 Ο Παναργειακός είναι κι αυτός νεοφώτιστος με τους ίδιους στόχους κι όλα δείχνουν ότι θα γίνει μια αμφίρροπη μάχη..
Γεύμα σε όμορφο κλίμα
Στον Μακεδονικό το κλίμα είναι άριστο και παρά τα άτυχα αποτελέσματα και τη μικρή συγκομιδή βαθμών σε σύγκριση με τις εμφανίσεις, υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια.  Οι κυανόλευκοι έχουν επίγνωση των δυσκολιών, αλλά είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.
Τέλος η διοίκηση του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του Ψητοπωλείου" Πετεινάρι" (Παύλου Μελά 33, τηλ.24610 22564 - 22279) για το γεύμα που παρέθεσαν την Τετάρτη το βράδυ στην ομάδα . Ήταν μια νότα αισιοδοξίας και χαλάρωσης, που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να συζητήσουν και να περάσουν όμορφα, μετά από την πίεση και τις υποχρεώσεις της ομάδος.


Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες στη Δ’ Εθνική του 3ου ομίλου

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, και οι βοηθοί τους  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.


7η αγωνιστική (2/12/2012 – 15;00)
Παναργειακός – Μακεδονικός Κοζάνης (Μαυρίδης, Τσαγκαλίδης, Κουπαράνη – Πέλλας)
Κοζάνη – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Μυριούνης, Κοτεκίδης, Πολυχρονίου – Καστοριάς)
Γρεβενά Αεράτα – Αλεξάνδρεια (Ρούσσος – Μπεκρετζής, Τσόγκας, Φραγκούλης – Πρέβεζας)
Κάστωρ - ΕΑ Παύλου  (Κολυτάς, Αυθινός, Μπαλλής – Χάρισον – Κέρκυρας)
Λευκάδια – Νάουσα
Την Τετάρτη (5/12) θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Δ' Εθνικής ανάμεσα στα Λευκάδια και τη Νάουσα. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό όπως πληροφορηθήκαμε το αίτημα της αστυνομίας και ανέβαλλε το παιχνίδι διότι την Κυριακή οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι απασχολημένες με το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ. 
Ρεπό: Πυρσός Γρεβενών 

Σχόλια