Αναγέννηση Πτολ/δας – Δαναοί Κοζάνης 4-2


Με τα «μάτια» της Αναγέννησης

Δυνατό και σκληρό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας ανάμεσα στην Αναγέννηση και τους Δαναούς, με την ανοχή του διαιτητή ο οποίος δεν έδειξε ούτε μία κίτρινη κάρτα στα πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των φιλοξενουμένων. Αν και οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τελικά κατάφεραν να κερδίσουν 4-2.

Εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχαν οι Δαναοί, δεν απείλησαν σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα την εστία του Χασιώτη.
Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στο 15' ο Ελευθεριάδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Cobo και άλλαξε πορεία, έκανε το 0-1.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε 3 λεπτά αργότερα με τον Σίσκου ύστερα από σέντρα του Γιαλαμίδη.
Στο 30' ο Γκέκας με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για την Αναγέννηση.
Ο ίδιος παίχτης έκανε το 3-1 στο 48' με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή στη δεξιά γωνία του Κωστή, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.
Χατ-τρικ για τον Γκέκα ο οποίος πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 53'με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σίσκου.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκιούρας μείωσε για τους Δαναούς σε 4-2 και αυτό ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Γκέκας, Σίσκου και Καραγκιόζης, ενώ στο ίδιο επίπεδο ήταν όλοι οι παίχτες από τους Δαναούς.

Πολύ μέτρια η διαιτησία του κ. Σουλίδη.

Με τα «μάτια» των Δαναών …

Αν και οι ΔΑΝΑΟΙ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 0-1,με σουτ του Ελευθεριάδη, η τοπική ομάδα κατάφερε να αντιδράσει πολύ γρήγορα και να ισοφαρίσει μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά(1-1).
Μέσα σε 2΄και με μια πολύ καλή ενέργεια και εκτελεστή τον Γκέκα (ίσως το ωραιότερο  γκολ) θα προηγηθούν με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους απο νωρίς και με δύο γκολ του συνήθη ύποπτου Γκέκα θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ πολύ γρήγορα στο 4-1.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να γίνουν απειλητικοί και το κατάφεραν μειώνοντας σε 4-2 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και κοντράροντας μια ομάδα την πιο πλήρη στον όμιλο.

Γι αυτό το λόγο δεν νομίζω ότι χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή και του ενός απο τους βοηθούς του.

Τραγικά λάθη και για τις δύο ομάδες, μη γνωρίζοντας βασικούς κανονισμούς (παίκτης με σκουλαρίκι αγωνιζόταν για 80΄) ορισμός πέναλτι (αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στους φιλοξενούμενους όταν το σκορ ήταν 0-1), ορισμός κόκκινης και κίτρινης κάρτας (αντιαθλητικό φάουλ των φιλοξενουμένων δεν τιμωρήθηκε καν)  και άλλα πολλά.

Με κάθε σεβασμό προς την επιτροπή διαιτησίας, ίσως θα έπρεπε να δημοσιεύονται και οι βαθμολογίες των παρατηρητών διαιτησίας γιατί τα λάθη τα συγχωρείς, και θα έχουν την αμέριστη βοήθεια απ’  όλα τα σωματεία ώστε να ανταπεξέλθουν οι νέοι διαιτητές, αλλά την άγνοια και την αμάθεια?

Αναγέννηση Πτολ/δας: Χασιώτης, Φαχαντίδης, Cobo, Μυλωνάς (Βουγιούκας), Καραγκιόζης, Σαμαράς, Γιαλαμίδης (Τζαντζάρης), Σίσκου, Νικολάου (Ξυνός),
Γκέκας, Ραμπίδης.

Δαναοί Κοζάνης : Κωστής, Ελευθεριάδης (Δεληογλάνης), Καγιόγλου, Τοπάλης, Ζησιάδης (Γκιούρας), Γκόγκος, Καραμάρκος, Πεϊμανίδης, Τοζιόπουλος,
Αντάμης, Μουλάι (Γκάλιας).

Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Παφύλας

Σχόλια

  1. Η διοικηση των Δαναων θα επρεπε δυστυχως να ηταν σε αλλο γηπεδο.Σε ποιο σημειο ευνοηθηκε η Αναγεννηση;Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση πεναλτυ και μαλλον αυτοι ηταν οι ευνοημενοι του αγωνα αφου θα μπορουσαν να ειχαν 1 κοκκινη και 5 κιτρινες καρτες αλλα ο διαιτητης δεν εξειξε τιποτα.Ηταν προκατηλειμενοι απο την αρχη με τον διαιτητη και ο προπονητης του ελεγε :αλλα 2 παιχνιδια επαιξες την ομαδα μου και μας εκαψες.Να αναφερω και το γεγονος οτι εβριζαν συνεχεια διαιτητη οι ιδιοι οι παιχτες των Δαναων.Πολυ ωραια συμπεριφορα και νοοτροπια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου,όπως θα διάβασες παραπάνω γίνεται αναφορά σε άγνοια κανονισμών από πλευράς διαιτητών και συγκεκριμένα σε αντιαθλητικό φάουλ των φιλοξενουμένων,ορισμός κόκκινης -κίτρινης κάρτας.
      Το θέμα του πέναλτι είναι μια ιστορία που χωράει πολύ συζήτηση.
      Για συμπεριφορά και νοοτροπία ίσως θα έπρεπε να δείς λίγο και τους δικούς σου.
      Το ότι έχω δικάιωμα να αναφέρομαι στην κακή διαιτησία του βοηθού ΠΑΦΥΛΑ σε πρηγούμενα παιχνίδια δε νομίζω ότι επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα όπως θα είδες,γιατί σε πολλές φάσεις ήταν εκτός θέσεως.
      Ανέφερα ότι είναι η πιό πλήρης ομάδα του ομίλου κι ότι δε χρειάζετε καμία βοήθεια απο κανένα διαιτητή που το κάνει ,όχι εσκεμένα αλλά λόγο άγνοιας.
      Όπως θα κατάλαβες είμαι ο προπονητής των ΔΑΝΑΩΝ και η ανακοίνωση είναι καθαρά δική μου.
      ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ Α΄ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΕΟΝ!!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση αυτή αλλά λόγω της κακής διαιτησίας δεν φταίμε εμείς οι ποδοσφαιρηστές, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα λάθη τους.Απλά παίζουμε το ποδόσφαιρο που χρειάζεται και να προσφέρουμε θέαμα.Απλά οι συμπεριφορά των ποδοσφαιρηστών της ομαδάς των ΔΑΝΑΩΝ ήταν αντιαθλητική και θα μπορούσε να τιμωρηθεί αλλά ο διαιτητής έδειξε μεγάλη ανοχή.Παρ'ολα αυτά ευχαριστούμε για τις ευχές για μια καλή πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία την επόμενη χρονιά.Ευχόμαστε και εμείς από την σειρά μας καλή πορεία στην ομάδα των ΔΑΝΑΩΝ.Και όπως καταλάβατε είμαι ποδοσφαιρηστής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.