Τρίτη θέση για Ελίμεια Σε φόρμα Ακ. Σιάτιστας και ΠΑΟ Kοίλων

«Μίλησαν» οι έδρες

ΑΕ Ελίμειας – ΑΕ Κοζάνης    1-0
Για τέταρτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Ελίμεια κέρδισε με 1-0, αυτήν τη φορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Τάκη Αλιατίδη κέρδισε δύσκολα, αλλά δίκαια, παρά τις απουσίες που υπήρχαν, σε ένα μάλλον ισορροπημένο παιχνίδι. Στο 26΄ ο Πασχάλης Παπαδόπουλος έδωσε στον Σαλονικίδη, που από πλάγια θέση σούταρε κι απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρανάνος, στο 45΄ σέντρα του Κουτζιακουτζίδη, βολέ του Περικλή Παπαδόπουλου άουτ.
Στο 46΄, όμως, ο Περικλής Παπαδόπουλος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «Γ» (1-0). Στο 63΄ ο Αμπατζίδης έκανε σκληρό φάουλ στον Παπαδόπουλο, ο σκόρερ της Ελίμειας ζήτησε το λόγο και ο διαιτητής απέβαλε με 2η κ.κ. τον Αμπατζίδη και με κόκκινη τον Παπαδόπουλο. Στο 81΄ ο Τσιρέκας έβγαλε τον Σοφόγλου τετ-α-τετ, που πλάσαρε άουτ, στο 94΄ ο Αραμπατζής έχασε την ευκαιρία. Αρκετά καλή η διαιτησία του Καραποναρλίδη (Λαμποριανίδης, Δ. Σουλίδης).

ΑΕ Ελίμειας : Καρανάνος, Ελευθεριάδης (32΄ Αραμπατζής), Ρούσης, Ζελενίτσας, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Κοβάτσι (56΄ Τσιρέκας), ΠΕΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΕΛΑΡΙ, Κουτζιακουτζίδης, Ανδρονικίδης (32΄ Σοφόγλου).

ΑΕ Κοζάνης : Βήττας, Κουτσοσίμος, ΝΤΟΥΚΑ, Βητόπουλος (62΄ Παπαθεοδώρου), Κιουλτζής (80΄ Μαλούτας), Πουλατσόγλου, Παπαϊωάννου (82΄ Μαυρόπουλος), Τσολακίδης, ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΣΧ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Αμπατζίδης.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΕΛΑΣ


Απόλλων Ακρινής – Κοζάνη 2004  2-2
 Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος τελικά από την ισοπαλία, πάντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με αρκετές φάσεις. Στο 4΄ ο Θαλαλαίος με γωνιακό σουτ έκανε το 1-0, στο 23΄ ο Σέχι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης στο 40΄ εκτέλεσε κόρνερ στο κάθετο δοκάρι, στο 70΄ εξαιρετική μπαλιά του Καραφυλλίδη στον Δενεσίδη, που έκανε το 2-1, ενώ στο 76΄ κόρνερ του Κουνάβα κι ο Πιλικίδης ισοφάρισε. Ευκαιρίες έχασαν οι Σέχι (11΄), Γ. Βοριαζίδης (15΄, 89΄), Χρ. Βοριαζίδης (30΄), Καραφυλλίδης (39΄), Παπαστάμκος (92΄).

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κουντουράκης, Χρ. Παπαδόπουλος)

Απόλλων Ακρινής : Τσαουσίδης, Τσακακτσίδης, Ατματζίδης, Ευθυμιάδης, Γ. Βοριαζίδης, Μαυροδήμος, Χρ. Βοριαζίδης (64’ Παπαδόπουλος), Κυρικλίδης (40’ Δενεσίδης), Θαλαλαίος, Τσαβδαρίδης (86’ Δημητριάδης), Καραφυλλίδης.


Κοζάνη 2004: Λαμπίρης, Νούσιας (53’ Παπαδημητρίου), Γρίβας  (77’ Μόσχος), Τσατσόπουλος, Παπαντωνίου, Κουνάβας (87’ Παπαστάμκος), Μυλωνάς, Μαμάτσιος, Πιλικίδης, Σέχι, Μπακαλίδης.


Τιτάν Σερβίων – Μακεδονικός Φούφα 1-1  
 Πολύ καλό ποιοτικά ήταν το παιχνίδι, ο Τιτάν ατύχησε για άλλη μια φορά, αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη απέναντι στον δυνατό Μακεδονικό. Στο 45΄ σέντρα του Τσικόπουλου και ο Ελευθεριάδης με πλασέ έκανε το 1-0, στο 87΄ σέντρα του Σιδηρόπουλου και ο Θάνος Κεσκιλίδης με κεφαλιά, ισοφάρισε. Καλή η διαιτησία του Μαρόπουλου (Μπισούκης, Λαζαρίδου).

Τιτάν Σερβίων: Ζιώγας, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΜΠΑΡΑ, Κωνσταντής, ΛΑΜΠΡΟΣ, Ουρμπάνικ, Θώμος, Τσικόπουλος (85΄ λ.τ. Νιζάμης), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Γαλογαύρος (63΄ Πατσικόπουλος-89΄ λ.τ. Θεοδωρίδης).

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Σιδηρόπουλος, Περιχανά, ΚΟΤΣΑΦΙΛΙΟΣ, Πανάκης, Φαχαντίδης, Θ. ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, Πουρλουκάκης (55΄ Κουρκουτμάνος), ΧΑΪΤΑΣ (55΄ Μούκας), Μαρκόπουλος (66΄ Ίτσκος).

Ξενιτιά λόγω κρίσης: Η κρίση πλήττει με διάφορες μορφές το ποδόσφαιρο, έτσι ο Τιτάν Σερβίων θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο παικτών του, που έφυγαν στο εξωτερικό για δουλειά. Πρόκειται για τον Παπαστέργιο, που πήγε στην Ιταλία και τον Σιάμηνο, που πήγε στη Γερμανία.

Αναγέννηση Εράτυρας – Ερμής Ασβεστόπετρας 3-1
Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο β΄ μέρος, η Αναγέννηση κι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο 5΄ και 19΄ ο Ζαρκοδήμος απέκρουσε στα τετ-α-τετ των Προσκυνητόπουλου, Διογ. Παπαδόπουλου αντίστοιχα, στο 47΄ ακυρώθηκε γκολ του Μαυρίκη Φιλιππίδη. Στο 53΄ ωραίος συνδυασμός Μπαλαμπάνη, Φιλιππίδη κι ο Μάριος Καραμίκα το 1-0. Στο 60΄ ασίστ του Γκαραγκούνη στον Φιλιππίδη, που απέφυγε ένα αντίποαλο και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Στο 70΄ ο Μίμτσης μείωσε με πέναλτι (ανατροπή Δημ. Παπαδόπουλου από Ζαρκοδήμο), στο 76΄ φάουλ του Κίλη και με κεφαλιά ο Λαζαρίδης έκλεισε το σκορ. Αρκετά καλή η διαιτησία του Κοεμτζίδη (Κουτζιακουτζίδης, Λαμπριανίδης), παρά κάποια λάθη που έγιναν.  

Αναγέννηση Εράτυρας: Ζαρκοδήμος, ΖΙΑΜΟΣ, Μούστα, Κίλης, Μήλιος, Κουτσώνας (73΄ Βλ. Φιλιππίδης), ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (78΄ Κερμέζι), Λαζαρίδης (83΄ Βουζιανάς), Μ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΙΚΑ.

Ερμής Ασβεστόπετρας: ΚΕΧΑΓΙΑΣ, Σαββίδης, Χινδιρίδης, Καραγιαννάκης, Μπαλτζής, Τσόμπο, Κοτσαφίλιος (73΄ Ιωακειμίδης), Μίμτσης, Διογ. Παπαδόπουλος (53΄ Δημ. Παπαδόπουλος), Ρίζου (73΄ Γκαγκανιάρας), Προσκυνητόπουλος.

ΑΕ Περδίκκα – Εθνικός Βατερού 5-1
«Καταιγίδα» στο δεύτερο μέρος ο Περδίκκας του Νίκου Κατακαλίδη, παρέσυρε τον Εθνικό. Στο 11΄ ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ, στο 28΄ ο Τραπεζανλίδης απέκρουσε στο σουτ του Νικολαϊδη, ενώ στο 30΄ το πλασέ του Κωνσταντινίδη πέρασε μόλις άουτ. Στο 50΄ ο Γεωργιάδης έκλεψε την μπάλα από τον Τραπεζανλίδη (2-0), στο 52΄ κόρνερ του Βλάχου και με εντυπωσιακό απευθείας σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Αποστόλης Νικολαϊδης το 3-0. Στο 65΄ ο Χατζηρούμπης έδωσε στον Νικολάου, που μείωσε, στο 85΄ και 90΄ ο Βλάχος «σέρβιρε» κι ο Κωνσταντινίδης εκτελούσε (5-1).
Πολύ καλός ο διαιτητής Τσιγγένης (Τζώρτζος, Κωνσταντινίδης).

ΑΕ Περδίκκα: Αποστόλου, Αλ. Αρσενίδης, Αργ. Λόφτσαλης, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, Γ. Αρσενίδης, Τσιντός, Β. Λόφτσαλης (57΄ Σιώκλης), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (75΄ Φολτόπουλος), ΒΛΑΧΟΣ, Νικολαϊδης

Εθνικός Βατερού: Τραπεζανλίδης, Περιστέρης (67΄ Κεντεποζίδης), Παναγιώτου, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Ευκολίδης, Τσακιλτζίδης, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Κοντοδήμος (46΄ Νικολάου), Ηλίας, ΧΑΤΖΗΡΟΎΜΠΗΣ, Μελισσινός (60΄ Πούλιος).

Ακαδημία Σιάτιστας – Αλιάκμων Αιανής   4-1
 Σπουδαία νίκη με ευρύ σκορ σημείωσε η Ακαδημία Σιάτιστας, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση. Ο Αλιάκμων απείλησε στην αρχή, όμως στη συνέχεια υπέκυψε. Στο 2΄ λάθος του Γ. Ζιώγου, ο Φτάκας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά μπροστά στον καλά τοποθετημένο Διαμαντή, σημάδεψε άουτ. Στο 4΄ ο Τσίτσας είχε φάουλ στο κάθετο δοκάρι, στο 8΄ τετ-α-τετ ο Κουτσογεωργόπουλος, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 14΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Παπαρίζου απέκρουσε ο Σαραφίδης και το δοκάρι, στο 19΄ ο Καραγιώργος έχασε καλή ευκαιρία. Τρίτο δοκάρι είχε η Ακαδημία στο 30΄ σε κεφαλιά του Δ. Ζιώγου (μετά από σέντρα του Παπαρίζου), όμως στο 39΄ ο Χρήστος Τσιούκρας με ατομική ενέργεια και σουτ, άνοιξε το σκορ. Στο 42΄ συνδυάστηκαν Θανάσης Κατσίρης και Χρήστος Παπαρίζος, ο πρώτος βγήκε τετ-α-τετ και δεν αστόχησε, ενώ στο 62΄ έγινε το αντίθετο και σκόρερ ήταν ο Παπαρίζος. Στο 72΄ με μακρινό φάουλ ο Γιώργος Τσίτσας πέτυχε το 4-0, στο 85΄ αδράνεια στην άμυνα και ο Θανάσης Κουτσογεωργόπουλος, μείωσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες της Σιάτιστας στα πρώτα δύο γκολ έτρεξαν στα κάγκελα και τα αφιέρωσαν στον άτυχο Βασίλη Πλάνο, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση.
Καλός ο διαιτητής Δραγώγιας (Στρίφα, Ε. Σουλίδης).

Ακαδημία Σιάτιστας: Διαμαντής, ΤΣΙΤΣΑΣ, ΤΣΙΟΥΚΡΑΣ (77΄ Χάιτας), Παπαρίζος, Δ. Ζιώγος (84΄ Γκ. Μπούρτζος), ΚΑΤΣΙΡΗΣ, Γράβας, Γ. Μπούρτζος (63΄ Τσακνάκης), Γ. Ζιώγος, ΚΑΣΤΙΑΣ, Μ. Μπούρτζος.

Αλιάκμων Αιανής: Σαραφίδης, Γκόντουρας, Χ. Βαβλιάρας, Καραγιάννης, ΑΡΑΓΙΑΣ, Κύρινας (56΄ Τζέλος), Β. Αναστασίου (64΄ Πίτας), Καραγιώργος (77΄ Αλεξόπουλος), ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Μπούλης, ΦΤΑΚΑΣ. 

ΠΑΟΚ Κοίλων – ΑΣ Βελβεντό 2-1
Ανώτερος ο ΠΑΟΚ πήρε άλλη μια νίκη, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα που διανύει. Στο 15΄ ο Βαφειάδης είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 20΄ είχαν διαδοχικά δοκάρια οι Βαφειάδης, Ρωμνόζογλου! Στο 60΄ ο Ρωμνόζογλου έβγαλε τετ-α-τετ τον Λάζο Πολυχρονιάδη, που άνοιξε το σκορ, στο 64΄ ο Μπαλάνης τροφοδότησε τον Παπαστέργιο, που σε κενή εστία, ισοφάρισε. Στο 72΄ κόρνερ του Ρωμνόζογλου και ξανά ο Πολυχρονιάδης πέτυχε το 2-1. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Γεωργιάδης, Θ. Τζουβάρας).

ΠΑΟΚ Κοίλων: Ζιώγας, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Παλημάρκος, Μαρούκης, Σ. Γρηγοριάδης (70΄ Π. Γρηγοριάδης), Γαλέτσας, ΡΩΜΝΟΖΟΓΛΟΥ, Τρέσσος, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Βαφειάδης (26΄ λ.τ. Καλαϊτζίδης-83΄ Σταυρίδης).

ΑΣ Βελβεντό: Βαρταλάμης, ΤΣΕΛΑ, Νατσιούλας (70 Ευαγγέλου), Σαμαράς (19΄ λ.τ. Τσιάμης), Μπαλάνης, ΔΙΒΗΚΕΛΗΣ, Δεληνιώτης, Ελευθεριάδης, Χρυσοστομίδης (63΄ Τρίχας), Παπαστέργιος, Πράσσος.



Επιμέλεια : Κώστας Νικολαΐδης

Σχόλια