Σκόνταψαν στα Γιάννενα αλλά έσπασαν το ρόδι με την Έδεσσα οι Άνδρες


Ήττες για τις γυναίκες και τους ανεξάρτητους

Την τρίτη του ήττα στους άντρες υπέστη ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ το Σάββατο στα Γιάννενα από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής. Η ομάδα παρατάχθηκε μόνο με έναν βασικό παίκτη και φυσιολογικά κάμφθηκε με 4-1 από την πολύ δυνατή φέτος ομάδα των Ιωαννίνων η οποία την ίδια μέρα νίκησε και το φαβορί και περσινή πρωταθλήτρια Βέροια με 4-3.
Για το Σ.Ε.Α.Κ. αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης, Πάικος Λ. και Τζέλλος. 


Την Κυριακή όμως ο Σ.Ε.Α.Κ. παρατάχθηκε πλήρης και αποδίδοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές του νίκησε την έμπειρη ομάδα της Έδεσσας με 4-2. Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ έχανε με 0-2 ανέτρεψε το σκορ κερδίζοντας 4 συνεχείς αγώνες χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.
Για τον Σ.Ε.Α.Κ. αγωνίστηκαν οι Χριστοδούλου, Παναγιωτίδης και Γεωργούλας.

Οι γυναίκες (Τσιάρα Κ., Δανατσοπούλου και Χατζηπαυλίδου) έχασαν από καλύτερες αντιπάλους στα Γιάννενα με 4-1 και από την Έδεσσα που είναι και το φαβορί για άνοδο στην Α2, με 4-0.

Οι ομάδες των ανεξάρτητων παρ’ ότι αγωνίστηκαν φιλότιμα έχασαν οι ΦΙΛ.Ε.Α  στη Φλώρινα 9-0 και 8-0 από ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ και ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ αντίστοιχα και οι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ στην Κοζάνη απο τους ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ με 8-1.
Βέβαια το σκορ τους αδικεί αφού όλα τα επί μέρους παιχνίδια ήταν γεμάτα και τα περισσότερα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.   

Σχόλια