Δύσκολη έξοδο για Κοζάνη Με πίστη θέληση και πάθος για την πρώτη του νίκη ο Μακεδονικός



Επικίνδυνη έξοδος για την Κοζάνη που καλείται να αποδείξει πως αντέχει στα δύσκολα. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Νάουσα, και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πλην της νίκης προκειμένου να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή. Φυσικά αν η Κοζάνη πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Νάουσα , κερδίσει και την ένσταση (Απ. Παύλο) τότε θα είναι αυτή που θα οδηγεί την κούρσα.
Στην πρώτη του νίκη στοχεύει ο Μακεδονικός που φιλοξενεί Κυριακή στις 3μ.μ στο ΔΑΚ τη δυνατή ομάδα των Λευκαδίων.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία και πίστη για την νίκη.

Αν το παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη ήταν δύσκολο αγωνιστικά, το παιχνίδι με τα Λευκάδια πρέπει να πούμε πως είναι ακόμα περισσότερο! Οι παίκτες του Παπακώστα όμως με τις εμφανίσεις τους έως τώρα έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία παρά τα άτυχα αποτελέσματα . Δεν υστερούν σε ποιότητα, δείχνουν περίσσια δύναμη και καταθέτουν καρδιά πάθος και ψυχή.
Ο Μακεδονικός σε  αυτή τη νέα δύσκολη αναμέτρηση θέλει τον κόσμο δίπλα του. Για το λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση :

«Φίλαθλοι. Ο Μακεδονικός καλείται να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό, να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του, κόντρα στα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και να δικαιώσει ΟΛΟΥΣ όσους πίστεψαν, και πιστεύουν, σε αυτόν. Ελάτε την Κυριακή 25-11, , να βοηθήσετε με την παρουσία και το φίλαθλο πνεύμα τους ποδοσφαιριστές μας.
Ο δρόμος την φετινή χρονιά είναι δύσκολος,
Η τύχη στα προηγούμενα παιχνίδια μας γύρισε την πλάτη , αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε, τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας Μακεδονικό..
Η στήριξη των φιλάθλων είναι στοιχεία απαραίτητα στην ομάδα προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλούμε λοιπόν όλους τους Kοζανίτες να βρεθούν την Κυριακή ...... στις εξέδρες του ΔΑΚ Κοζάνης , στο πλευρό της ομάδας
Να μην λείψει κανείς!»

Οι  διαιτητές, και οι βοηθοί τους  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας.   

6η αγωνιστική  (25/11/2012, 15:00) 
Μακεδονικός Κοζάνης-Λευκάδια Νάουσας
(Παπαργυρίου, Καράμπουλας, Σκαμπαρδώνης – Πιερίας)
Νάουσα-Κοζάνη
( Φωτιάδης, Ζιγκερίδης, Γάδος – Σερρών)
Πυρσός Γρεβενών-Κάστορας
(Μπούμπας, Σιαμέτης, Μωυσιάδης – Ηπείρου)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Γρεβενά Αεράτα
(Καλανζής, Τσαμπάς, Καλφούντζος – Λάρισας)
ΕΑ Παύλου-Αλεξάνδρεια
(Τσακαλίδης, Κελάζογλου, Γούτας – Χαλκιδικής)
Ρεπό: Παναργειακός Ορεστ.

Σχόλια