Ελπίδες ΑΕΚ - Μ. Αλ. Χαραυγής 1-2

Άτυχες οι Ελπίδες της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο βαθμό στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής.
Το παιχνίδι έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Στρατιωτικού Γηπέδου κάτω από δριμύ ψύχος που συνοδεύονταν και από δυνατό αέρα. 


Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψαν και οι αντεγκλήσεις ενώ ο διαιτητής έδειξε και τρείς απ' ευθείας κόκκινες κάρτες, δύο στη Χαραυγή και μία στις Ελπίδες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον αέρα με το μέρος τους προηγήθηκαν μόλις στο 2' ενώ στη συνέχεια πίεσαν τις Ελπίδες που δεν μπόρεσαν να βρουν τον ρυθμό τους.
Στο 2' μπαλιά του Ραφαηλίδη, στιγμιαία αδράνεια της άμυνας των Ελπίδων και ο Νίκος Χατζαβερίδης που μπήκε στη φάση με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.
Στο 35' ο Ιωαννίδης απέκρουσε σουτ από τετ-α-τετ του Ν. Χατζαβερίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε καθώς οι Ελπίδες είχαν τον αέρα με το μέρος τους και ανεβάζοντας την απόδοση τους δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις στην εστία της Χαραυγής.
Παρόλα αυτά η Χαραυγή σημείωσε το 0-2 κόντρα στη ροή του αγώνα στο 79', με τις Ελπίδες να μειώνουν σχεδόν αμέσως σε 1-2 στο 80' αλλά να μην μπορούν στη συνέχεια να πετύχουν την ισοφάριση.
Στο 55' αποβλήθηκαν ο Σαββίδης της Χαραυγής γιατί έπιασε τον Παναγιωτίδη των Ελπίδων από το λαιμό και τον έσπρωξε βίαια και ο ίδιος ο Παναγιωτίδης για εξύβριση του αντιπάλου του.
Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν για τις Ελπίδες στο 65' ο Λαμπαδάς και στο 72' ο Ι. Παπαδόπουλος σε τετ-α-τετ.
Στο 79' μετά από κόρνερ η μπάλα πέρασε στον νεαρό Αδαμίδη που από κοντά με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Σχεδόν με τη σέντρα στο 80' ο Άρντι Μέμα ξέφυγε από τους αντιπάλους του και με πλασέ μείωσε σε 1-2.
Στο 84' αποβλήθηκε ο Χριστοφορίδης της Χαραυγής για εξύβριση του βοηθού ενώ στο 89' αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο γενικός αρχηγός της Χαραυγής Μπούρμπουλας για εξύβριση του διαιτητή.
Στο 93' οι Ελπίδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τον ένα βαθμό όταν σε παράλληλη σέντρα του Λαμπαδά πετάχτηκε ο Σταυριανουδάκης και με προβολή την έστειλε προς την εστία, με τον Τσαπανίδη να αποκρούει σωτήρια στη γωνία κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Μακριαννίδης): Ιωαννίδης, Κυρζόπουλος, Τρουμπούκης, Μαλιόγκας, Μπακόλας, Κουλαξουζίδης, Λαμπαδάς, Αναγνώστου (65' Σταυριανουδάκης), Παναγιωτίδης, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (73' Γιάννης Παπαδόπουλος), Μέμα.
ΧΑΡΑΥΓΗ (Ζαφειρίου)Τσαπανίδης, Μπούρμπουλας, Σαββίδης, Κοντογιαννόπουλος, Κηπουρίδης, Ε. Χατζαβερίδης (90' Σπύρου), Ν. Χατζαβερίδης (70' Μυροφορίδης), Α. Αδαμίδης, Βάρκας, Ραφαηλίδης (61' Π. Αδαμίδης), Χριστοφορίδης.
ΔιαιτητέςΤσιμεντερίδης, Θ. Τζουβάρας, Σπέντζας. 
    

Σχόλια