ΑΕ Ελίμειας – Αναγέννηση Εράτυρας 2-0



στο γήπεδο του Κρόκου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι
από την Εράτυρα όπου δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα,
τραγουδούσαν  
συνέχεια κι εμψύχωναν   την ομάδα τους ...!!!
Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελίμεια, που χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση λύγισε την αντίσταση της Αναγέννησης. Στο πρώτο μέρος έγινε μοιρασμένο παιχνίδι, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά μέχρι το 60΄, αλλά μετά το 1-0 δεν προέβαλαν αντίσταση.
Στο 69΄ σέντρα του Νικολαϊδη και ο Τσιρέκας με προβολή άνοιξε το σκορ, στο 82΄ κόρνερ του Παπαβραμίδη, κεφαλιά του Σοφόγλου έδιωξαν οι αμυντικοί και ο Ρούσης (μόλις είχε περάσεις τον αγώνα) με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0. Στο 37΄ ο Ζαρκοδήμος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Παπαβραμίδη, στο 58΄ η Ελίμεια στάθηκε τυχερή, όταν ο Καραμίκα έβγαλε τετ-α-τετ τον Φιλιππίδη, που πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, όμως με αυτοθυσία απέκρουσε ο Γιαπράκας στη γραμμή. Στα αξιοσημείωτα πως η Ελίμεια άρχισε τον αγώνα με 8 παίκτες κάτω των 20 ετών! Αρκετά καλή η διαιτησία του Καραποναρλίδη (Γεωργιάδης, Κουντουράκης).

ΑΕ Ελίμειας: ΚΑΡΑΝΑΝΟΣ, Ελευθεριάδης (81΄ Ρούσης), Νίκκολι, Αραμπατζής, Μανώλας, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Σιδέρης (35΄ ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ), Κοβάτσι, ΣΟΦΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, Μανιάκας (35΄ Τσιρέκας).

Αναγέννηση Εράτυρας: Γ. Ζαρκοδήμος, Ζιάμος, Μούστα, ΚΙΛΗΣ, Μήλιος (85΄ Βουζιανάς), Κουτσώνας (60΄ Τσιόρκας), Μπαλαμπάνης (70΄ Κ. Ζαρκοδήμος), Γκαραγκούνης, Λαζαρίδης, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΙΚΑ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.