Τιτάν Σερβίων – Αλιάκμων Αιανής 3-0



Ξέσπασε ο Τιτάν και κέρδισε μετά από 6 αγωνιστικές (4 ήττες, 1 ισοπαλία), με καλή απόδοση. Στο 2΄ κόρνερ του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Τσικόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι, στο 17΄ κόρνερ του Νέστορα, κεφαλιά του Τσικόπουλου πάνω από το δοκάρι. Στο 22΄ ο Τσικόπουλος είχε δεύτερο δοκάρι, αυτήν τη φορά κάθετο, μετά από μπαλιά του Νέστορα. Στο 35΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Καραγιώργου απέκρουσε ο Ζιώγας, το ίδιο και ο Δ. Τζέλος σε ατομική ενέργεια και σουτ του Τσικόπουλου. Στο 60΄ ο Θώμος τροφοδότησε τον Σάκη Τσικόπουλο, που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, τρία λεπτά αργότερα
Πατσικόπουλος και Νέστορας συνδυάστηκαν και ο τελευταίος το 2-0. Στο 82΄ ο Τσικόπουλος έδωσε στον Πατσικόπουλο, που έκλεισε το σκορ. Πολύ καλή η διαιτησία του Πανυτσίδη (Τζιαμπάζης, Παπαδόπουλος).

Τιτάν Σερβίων : Ζιώγας, Χρυσικός, Παρασκευάς, Νιζάμης, Μπάρα, ΛΑΜΠΡΟΣ, Γαλογαύρος (57΄ ΠΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ-85΄ λ.τ. Θεοδωρίδης), ΘΩΜΟΣ, ΝΕΣΤΟΡΑΣ, Ελευθεριάδης, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Απόλλων Ακρινής : Δ. Τζέλος, Γκόντουρας, Χ. Βαβλιάρας, ΑΡΑΓΙΑΣ, Καραγιάννης, Κύρινας (65΄ Γ. Τζέλος), ΣΤ. ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ, Δ. Αναστασίου (66΄ Κατίδης), Βαλάντ. Αναστασίου, Καραγιώργος, ΒΑΣΣΟΣ. 

Σχόλια