Φιλικό Μακεδονικός Κοζάνης - Έλατος Ελάτης 3-2 Τα γκολ του αγώνα ήταν υπόθεση Ελάτης (φωτο)


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα κι ένα φιλικό κλίμα Μακεδονικός και Έλατος αποχαιρέτησαν το 2012
Την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο , Μακεδονικός Κοζάνης και Έλατος Ελάτης , δύο ομάδες που διατηρούν εδώ και χρόνια άριστες φιλικές σχέσεις αποχαιρέτησαν το 2012 μ ένα φιλικό παιχνίδι..
Το φιλικό μεταξύ δύο αδερφών σωματείων έγινε μέσα σ'  ένα πολύ καλό και ζεστό κλίμα (παρά το τσουχτερό κρύο)με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Για την ιστορία ο Μακεδονικός Κοζάνης κέρδισε με 3-2 .Η ομάδα της Ελάτης με την απόδοσή της δικαιολόγησε την πολύ καλή φετινή της πορεία στην Β΄κατηγορία (δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο) . 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι τα πέτυχαν ποδοσφαιριστές που κατάγονται απο την Ελάτη . Τα τρία γκολ του Μακεδονικού πέτυχαν , ο Αντωνόπουλος Γρηγόρης και δύο ο Αντωνόπουλος Κώστας και τα δύο της Ελάτης ο Μπέσσας Γιάννης και ο Μπέσας Σωτήρης. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι ευχές ήταν αμοιβαίες απο τα δύο σωματεία για υγεία και για καλή πορεία στα πρωταθλήματα που μετέχουν

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Κρικέλης, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος Γρ., Πάτσιος, Τσαμπούρης, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Κατσίκας, Ματούλας, Ζιαζιάς, Αντωνόπουλος Κ., Μαντζώλας, Βαρυτιμίδης, Λαμπίρης). 

Έλατος Ελάτης (Γκούμας): Παπακώστας, Παλπάνης Ι., Ντίνας Λ., Μπαζιώτας, Παλπάνης Χρ., Σαμαράς, Αντωνόπουλος Γ., Μπισιρίτσας, Γρίβας Γ., Μπέσας Σ., Μπέσας Γ., Ντίνας Α., Ντίνας Β., Τασιδήμος, Γρίβας Χρ., Πολίτης, Τέλιος Ρ., Ντίνας Ν. 

Άριστη η διαιτησία του κ. Ζιαζιά και των βοηθών του κ. Πάτσιου και κ. Κυπίρτογλου 

φωτο του φιλικού αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο ... 

Σχόλια