Μ. Αλ. Άρδασσας – ΑΕ Περδίκκας 6-0




Εντυπωσιακή εμφάνιση και σαρωτική νίκη για τον πρωτοπόρο Μ. Αλέξανδρο, που κυριάρχησε στο ντέρμπι της Εορδαίας. Η ομάδα του Γιώργου Δημητριάδη προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και πλέον ξέφυγε με +3 στην πρώτη θέση. Τρία γκολ σημείωσε ο Θεοδουλίδης (στο 20΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στο 65΄ μετά από συνδυασμό Σιδηρόπουλου και Δημητριάδη, στο 83΄ εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα). Δύο γκολ πέτυχε ο Μαυροματίδης (στο 62΄, προηγήθηκε ατομική ενέργεια του κορυφαίου χθες, Χαλυβόπουλου, στο 71΄ κι αφού νωρίτερα ο Χρήστος
Δημητριάδης απέφυγε 2 αμυντικούς και του έδωσε μπαλιά), το άλλο γκολ πέτυχε ο Δημητριάδης (στο 24΄, αφού συνδυάστηκε ωραία με τον Μαυροματίδη). Στο 30΄ σουτ του Μαυροματίδη απέκρουσε ο Κυριακίδης, νέο σουτ του Δημητριάδη έδιωξε στη γραμμή ο Γ. Αρσενίδης, στο 58΄ ο Κουτσομήτρος έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Θεοδουλίδη, τελικός αποδέκτης ο Δημητριάδης, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσιμεντερίδη (Σύκος, Τζουβάρας).

Μ. Αλ. Άρδασσας : Μπερμπερίδης, Κουτσομήτρος, ΧΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ, Σερέτης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. Κωνσταντινίδης, ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ (84΄ Τσελαλίδης), Τσακαλίδης, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ (70΄ Γ. Δημητριάδης), Μαυροματίδης (75΄ Ηλιάδης).

ΑΕ Περδίκκας : Κυριακίδης, Αλ. Αρσενίδης, ΛΙΑΠΤΣΗΣ, Καζαντζίδης (46΄ Φολτόπουλος), Γ. ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Βλάχος (65΄ Παρτάλης), Τσιντός, ΣΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος (26΄ λ.τ. Γεωργιάδης), Πεϊνούδης. 

Σχόλια