Απόλλων Ακρινής - ΠΑΟΚ Κοίλων 7-1



Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Απόλλων σημείωσε τη μεγαλύτερη φετινή νίκη και καλπάζει με 3 συνεχόμενα τρίποντα, ενώ παραμένει αήττητος στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Μέσα σε πολικό ψύχος, η ομάδα του Ηλία Ατματσίδη ήταν καταιγιστική, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Δενεσίδη που πέτυχε «καρέ» τερμάτων (στο 12΄, όταν βγήκε τετ-α-τετ, στο 42΄ από μπαλιά του Χρ. Βοριαζίδη, στο 43΄ από μπαλιά του Καραφυλλίδη και στο 82΄).
Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Θαλαλαίος (9΄), Καραφυλλίδης (25΄ με απευθείας φάουλ), Χρ. Βοριαζίδης (86΄, από μπαλιά του Δενεσίδη). Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ελλείψεις και ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ρωμνόζογλου (10΄). Άψογη η διαιτησία του Καρατέρπου (Μπισούκης, Κωνσταντινίδης). Από την Ακρινή κανείς δεν υστέρησε.
΄
Απόλλων Ακρινής : Τσαουσίδης (73΄ Μιχ. Ευθυμιάδης), Τσανακτσίδης, Δ. Καζαντζίδης (74΄ Πεχλιβανίδης), Γ. Ευθυμιάδης, Γ. Βοριαζίδης, Κυρικλίδης, Χρ. Βοριαζίδης, Μουρατίδης (65΄ Θωμαϊδης), Θαλαλαίος, Δενεσίδης, Καραφυλλίδης.

ΠΑΟΚ Κοίλων : Ζιώγας, Παπαδόπουλος (75΄ Σταυρίδης), Σ. Γρηγοριάδης, Μαρούκης, Γαλέτσας, ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ρωμνόζογλου, Π. Γρηγοριάδης (65΄ Μ. Καζαντζίδης), Αθανασιάδης, ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ, Πολυχρονιάδης (46΄ Μπόνιος). 

«ΧΟΡΕΥΕΙ» Η Ακρινή : τον ετήσιο χορό της πραγματοποιεί η Ακρινή, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολύκεντρο, η πρόσκληση είναι 5 ευρώ και οι προετοιμασίες πυρετώδεις για μια ανεπανάληπτη Ποντιακή βραδιά!


Σχόλια