Φιλικοί αγώνες τμημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σ.Ε.Α.Κ.



Μια διαφορετική Παρασκευή (14/12/2012) βίωσαν στην προπόνηση τους οι μικροί αθλητές του προαγωνιστικού τμήματος του Σ..Ε.Α.Κ. καθώς οι περισσότεροι από αυτούς πήραν το βάπτισμα του πυρός για τη συμμετοχή τους σε αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

  Οι αθλητές του προαγωνιστικού τμήματος αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα τους αθλητές του τμήματος μαζικού αθλητισμού του συλλόγου οι οποίοι αθλούνται στο γυμναστήριο του 1ου λυκείου Κοζάνης με τον καθ.φυσ. αγωγής κ. Χριστοδούλου Σάββα.

Πιο συγκεκριμένα 8 αθλητές από κάθε τμήμα χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 4 αθλητών ανάλογα με τη δυναμικότητα και την ηλικία τους και αγωνίστηκαν με το σύστημα όλοι με όλους.
    Οι αγώνες που ακολούθησαν τα είχαν όλα: Πάθος για τη νίκη, προαγωνιστικό άγχος, χαμόγελα και πάνω από όλα φιλικό και ευχάριστο κλίμα κάτω από το βλέμμα και αρκετών γονέων που και για πολλούς από αυτούς ήταν η πρώτη φορά που βίωναν μαζί με τα παιδιά τους την αγωνία του γονέα στην κερκίδα!

Στον πρώτο όμιλο αγωνίστηκαν για το τμήμα μαζικού αθλητισμού οι:

1. Μήτσιος Φώτης
2. Μαυρόπουλος Γεώργιος
3. Ρήνος Κωνσταντίνος
4. Αντωγιάννης Ευάγγελος

Για το προαγωνιστικό τμήμα αγωνίστηκαν οι:

1. Ιακωβίδης Ορέστης
2. Γιαννακόπουλος Βασίλης
3. Σημαδόπουλος Κύριλλος
4. Σιδέρης Θωμάς

    Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στον τελευταίο αγώνα με ιδιαίτερα αμφίρροπη εξέλιξη και τη νίκη να παίρνει ο αθλητής του τμήματος μαζικού αθλητισμού Μαυρόπουλος Γεώργιος από τον Σιδέρη Θωμά με 3-2 σετ και 14-12 στο 5ο σετ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα του τμήματος μαζικού αθλητισμού προηγούνταν με 8-7 και μια ήττα θα έφερνε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Τελικό αποτέλεσμα 9-7 για το τμήμα μαζικού αθλητισμού.
 
Στο δεύτερο όμιλο για το προαγωνιστικό τμήμα του Σ.Ε.Α.Κ. αγωνίστηκαν οι:
1. Ανδρεόπουλος Αθανάσιος
2. Μήλιου Γεωργία
3. Παπαθωμάς Βασίλειος
4. Πίτση Αφροδίτη
5. Παυλίτσας Θεόδωρος (αντικατέστησε την αθλήτρια Πίτση).

Για το τμήμα του μαζικού αθλητισμού αγωνίστηκαν οι:

1. Κουτσώνης Αναστάσιος
2. Παπάς Δημήτριος
3. Χατζησάββας Ευθύμιος
4. Παπαστέργιος Βασίλειος

    Στον όμιλο αυτό το αποτέλεσμα κρίθηκε εύκολα για το τμήμα μαζικού αθλητισμού καθώς οι αθλητές του Σ.Ε.Α.Κ. είχαν μικρότερη εμπειρία αγώνων και προπονητικού χρόνου με αποτέλεσμα να υποκύψουν με συνολικό αποτέλεσμα 12-2 (πραγματοποιήθηκαν 14 αγώνες και όχι 16 λόγω μαθητικών υποχρεώσεων κάποιων αθλητών).
Σε αυτούς τους αγώνες οι προπονητές του συλλόγου ξεχώρισαν κάποιους αθλητές με ιδιαίτερο ταλέντο το οποίο, αν βέβαια καλλιεργήσουν, θα τους καταστήσει πολύ καλούς αθλητές και γιατί όχι τους αυριανούς πρωταθλητές στο άθλημα.



    Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα όλοι οι αθλητές βίωσαν πολύ έντονα συναισθήματα έκαναν νέες φιλίες, υποσχέθηκαν στον εαυτό τους ότι θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν, μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση και την επόμενη φορά θα είναι καλύτεροι και όλοι θα βρίσκονται από την πλευρά των νικητών...

Σχόλια