Βράζουν τα Καραγιάννια !!!!!



ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ερμής Ασβεστόπετρας (3-3), οι άνθρωποι της ΑΕΠ Καραγιαννίων αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι  προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:

Όργια σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ξηρολίμνης.
Με εγκληματία τον Α’ Βοηθό Λαμπριανίδη και σε ρόλο διαιτητή τον Σωτηριάδη.
Συγχαρητήρια στον Β’ Βοηθό Μπαλιάκα.
Και τι δεν κάνανε σήμερα οι απαράδεκτοι   


Στο 13’ σε επίθεση των φιλοξενουμένων ο Λαμπριανίδης κοιμόταν ή μάλλον δεν μπορούσε να τρέξει για να δει τον επιθετικό της Ασβεστόπετρας Παπαδόπουλο Διογ., ο οποίος ξεκίνησε τουλάχιστον από ένα μετρό οφ σάιτ και ισοφάρισε το σκορ.
Στο 75’ επέλαση του Αντάμη από δεξιά, σέντρα η μπάλα στο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, δυστυχώς τα πουλάκια ήταν στην αγκαλιά του Ορφέα ή σε άλλο γήπεδο .  
Στο 80’ νέα παράλληλη σέντρα του Αντάμη ο Καραγεώργος θα σκοράρει, αλλά ο “πολλά βαρύς” και μάγκας Λαμπριανίδης θα ακυρώσει το γκολ.
 Δυστυχώς φίλοι αυτά τα νούμερα δεν τα ελέγχει και δεν τα τιμωρεί κανείς ενώ τις ομάδες αν τυχόν σηκώσουν κεφάλι θα βρουν αμέσως οι κύριοι δικαστές να τις τιμωρήσουν.

Να τους χαίρεστε κύριοι

Το ΔΣ
Της ΑΕΠ Καραγιαννίων  

Σχόλια

  1. Έτσι είναι δυστυχώς. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος. Κάπως έτσι ευνοήθηκαν τα Καραγιάννια στο μάτς με τον Περδίκκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προβλημα δεν ειναι το ποιος ευνοειται φιλε.Το προβλημα ειναι διοτι πολλοι απο αυτους δεν ξερουν τι σφυριζουν και τι κανουν.Με αποτελεσμα πολλες φορες τα εκτροπα που γινονται στα παιχνιδια οπως πολλες φορες βλεπουμε.Θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα δυστυχως οσα και να γραψεις,οσα και αν πεις στα ατομα αυτα δεν προκειτε να υπαρξει βελτιωση διοτι εχουν τον ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.Και κλεινοντας φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα λες εσυ τετοιου ειδους πραγματα χωρις να ευαισθητοποιητε κανεις και παει λεγοντας.
    Κριμα για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιά ζωή τα ίδια και τα ίδια αυτά τα Καραγιάννια. Μιά ζωή αδικημένοι από τη διαιτησία. Κάποιος που θέλει να σε αδικήσει δεν σου δίνει πέναλτυ στο 90'. Γι' αυτό αυτή η ομάδα δεν έκανε ούτε πρόκειται να κάνει ποτέ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ,ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ(ΑΕΠ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣΔΕ,(ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ),ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ!
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ 'Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!''ΔΗΛΩΝΟΥΝ΄΄ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ο ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ?ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΕΙΝΑΙ Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΓΙΑΤΙ ΤΑΚΙΜΙΑΣΑΝΕ.ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΑΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΡΩΧΤΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ Α΄ΚΑΙ Β΄ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣΉ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΡΙΑ?
    ΚΙ ΕΠΕΙ ΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΟΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π,ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΕΠ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΄΄ΤΡΕΝΟ΄΄ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (ΟΛΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ)ΠΑΙΞΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΑΣΚΙ ΑΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΛΑΜΕ,ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο ματς δεν ειμουν.αλλα θελω να ρωτησω αν εγω βρισω τον διαιτητη τρωω κοκκινη και 4 αγωνηστικες και καλα κανουν.αν αυτος με ριξει κατηγορια ή μου κοψει την ανοδο με τα σφυριγματα του τι γινετε?ποιος τιμωρητε? αν ο διαιτητης ειναι απαραδεκτος ας τον αφησουν 4 αγωνηστικες εξω , που σημαινει 4 χ 50ε= 200ε μειων. δεν ξερω ας βρουν λυση οι φωστηρες της επσ.απλα κυριοι δεν ξερουν τπτ το κανουν για τα ΣΙΓΟΥΡΑ λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν καταλαβαίνω ομως γιατι δεν γράφει κάποιος επώνυμα και όλοι κρύβονται πίσω απο ανωνυμίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο πολύ όλοι όσοι μπήκαν στην συζήτηση, έχουν τα δίκια τους. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η διαιτησία είναι μέτρια εως κακή. Τα λάθη είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα αλλά πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο γιατί δεν γίνεται να εξαλειφθούν. Απο την πλευρά μας (παίκτες, προπονητές, διοικήσεις) πρέπει να δείχνουμε κατανόηση στα λάθη των διαιτητών. Είναι δύσκολο όμως να δείχνεις κατανόηση όταν τα λάθη είναι συνεχώς εναντίων σου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν γίνει λάθη που έχουν ευνοήσει την ομάδα των Καραγιαννίων. Έυχομαι με το τέλος του πρωταθλήματος να έχει πάρει η κάθε ομάδα αυτό που της αξίζει. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
      Με επωνυμία: Αργύρης Λόφτσαλης (πάικτης του Περδίκκα).

      Διαγραφή
  8. Απευθυνομαι στο Δ.Σ της Ομαδος των Καραγιαννιων...Στην Ομαδα λειπει η ηρεμια,η σοβαροτητα και η διαρκεια στην καλη αποδοση.Οταν εχεις Ομαδαρα δεν σε προηγειται η Ασβεστοπετρα μεχρι το 90'και μαλιστα μεσα στην εδρα σου !!!!!! Κατι συμβαινει κυριοι ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.