Ενισχύεται η Άρδασσα .. Τάκης Σαββίδης : Κανείς δε φεύγει απο την ομάδα !!

H φημολογία των τελευταίων ημερών , η οποία ήθελε τον Θεοδουλίδη Δημήτρη και τον Μαυροματίδη Γιώργο να έχουν συμφωνήσει με ομάδα του Βόλου ήταν έντονη.
Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Άρδασσας , ωστόσο, μέσω του γενικού αρχηγού της Τάκη Σαββίδη που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σελίδα μας διαψεύδει κατηγορηματικά την φημολογούμενη φυγή των δύο προαναφερόμενων παικτών.
Ο κ.Σαββίδης τόνισε ξεκάθαρα ότι:
Η ομάδα μας είναι μέσα στους στόχους της και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο .
Σ αυτή την δύσκολη προσπάθεια κανείς παίκτης μας δεν περισσεύει .Όσα τελευταία ακούγονται για δήθεν συμφωνία του Θεοδουλίδη και του Μαυροματίδη με ομάδα του Βόλου ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Σας διαβεβαιώνω ότι τουλάχιστον για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κανείς  παίκτης μας δε θα δοθεί σε άλλη ομάδα . Το καλοκαίρι με το καλό μπορούν όλα τα μεταγραφικά να μπουν στο τραπέζι και σε νέα βάση να συζητηθούν πιθανές μετακινήσεις.

 Το καλύτερο ο κ Σαββίδης το άφησε για το τέλος μιας και μας μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας : Τον Ιανουάριο θα ενισχυθούμε με δύο έμπειρους παίκτες . Έχουμε συμφωνήσει με τα παιδιά που έρχονται αφιλοκερδώς από επαγγελματική κατηγορία και τα ονόματά τους θα κάνουν πάταγο μόλις ανακοινωθούν. 

Σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 28/12/2012)  στις 6 η Άρδασσα  θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πολυνίκη,  ενώ την Κυριακή θα πάει στη Νάουσα για γερό φιλικό τεστ με την τοπική ομάδα.  

Σχόλια