Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 0 - 8


Άνετη και εύκολη επικράτηση της Αναγέννησης κόντρα στις Ελπίδες ΑΕΚ και μάλιστα με το ευρύ σκορ 0-8. Η ομάδα του κ. Παπά απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η Αναγέννηση έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας πόσο καλούς και τεχνίτες παίχτες διαθέτει. Μόλις στο 11' ο Ραμπίδης άνοιξε το σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 33' ο Γεωργιάδης έκανε το 0-2 μετά από σέντρα του Σαμαρά.
Στο 44' ο Σταυριανουδάκης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Τάλης έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι (χτύπησε στο δοκάρι) ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Στο 49' ο Γιαλαμίδης έκανε το 0-3 μετά από πάσα του Ραμπίδη.
4-0  στο 70' με τον Βουγιούκα. Στο 73' ο Ραμπίδης κρέμασε με ωραίο πλασέ τον τερματοφύλακα των Ελπίδων και έκανε το 0-5.
Στο 78' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Καραγκιόζη, η μπάλα κατέληξε στον Νικολάου ο οποίος έκανε το 0-6.
 Δύο λεπτά αργότερα ο Καραγκιόζης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-7 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στην απέναντι γωνία.
Ο ίδιος παίχτης σημείωσε και το όγδοο γκολ της ομάδας του με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Cobo και διαμόρφωσε και  το τελικό αποτέλεσμα Ελπίδες ΑΕΚ - Αναγέννηση 0-8.
Δυστυχώς από τους γηπεδούχους κανένας παίχτης δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα.

Όλοι οι παίχτες της Αναγέννησης ήταν πολύ καλοί με διακριθέντες όμως τους Cobo,
Ραμπίδη, Φαχαντίδη, Καραγκιόζη και Γιαλαμίδη.

Ελπίδες ΑΕΚ: Ιωαννίδης, Κυρζόπουλος(Τσαμπούρης), Κόρδας (Τρουμπούκης), Τσαφαράκης, Μπακόλας, Μαλιόγκας,Μεμα, Παναγιωτίδης (Παπαδόπουλος Ιακ.), Ζαχαριας, Σταυριανουδάκης, Παπαδόπουλος Ι.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας : Τάλης(Τεπετζής), Βουγιούκας, Cobo, Καραγκιόζης, Γεωργιάδης (Καραγιάννης), Φαχαντίδης, Γιαλαμίδης, Σαμαράς, Ραμπίδης, Νικολάου, Γκέκας(Δαλαπάσχος).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δραγώγιας με βοηθούς τους Σύκος και Γάτσου.

Σχόλια