Κοζάνη - ΕΑΠ 1-0 (φωτο - βίντεο)

Ο Σάκης Γκαραβέλης κράτησε το "0" 
Παίζοντας έξυπνα και ψυχωμένα η Κοζάνη πήρε την νίκη απέναντι στην δυνατή ομάδα της ;Eνωσης Αποστόλου Παύλου με 1-0 και ξέφυγε πέντε βαθμούς της αντιπάλου της στην κορυφή του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13. 

Παρά τις απουσίες των τιμωρημένων Κάλφα, Ταφαρλή και Κ. Παπαδόπουλου η Κοζάνη ήθελε και πήρε το παιχνίδι απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα με αξιόλογους παίκτες. 
Οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν για ενδέκατο παιχνίδι ανέπαφη την εστία τους αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Σάκη Γκαραβέλη. 
Ο 21χρονος τερματοφύλακας της Κοζάνης πάντως έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 90', κρατώντας "το απόλυτο μηδέν" και δικαιολογώντας για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον που δείχνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών γι' αυτόν. 
Με τη συμπαράσταση αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε με πάθος και έδειξε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρείς βαθμούς. 
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να βρουν τον ρυθμό τους και πίεσαν την Κοζάνη μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν είχαν και ένα δοκάρι. 
Στο 3' κάθετη μπαλιά του Τοπάλη στον Ζηνόβιο που μόνος απέναντι στην εστία δεν έπιασε καλά το σουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία "με το καλημέρα". 
Στο 19' επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Τραυλού, δεν πρόλαβε κανένας παίκτης της Κοζάνης να προωθήσει τη μπάλα στην κενή εστία.
Στο 27' σέντρα-σουτ του Τραυλού από αριστερά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΕΑΠ. 
Στο 30' ο Βασίλης Κουλουκίδης άλλαξε τη μπάλα με τον Ζηνόβιο, μπήκε από αριστερά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.
Στο 45' σέντρα του Α. Ηλιάδη, κεφαλιά του Βελλίνη στο οριζόντιο δοκάρι της Κοζάνης. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη άφησε την κατοχή της μπάλας στην ΕΑΠ και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.
Στο 51' δυνατό σουτ του Τοπάλη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΕΑΠ.
Στο 57' Στεργιόπουλος και Ζηνόβιος έπαιξαν το ένα-δύο με τον πρώτο να βγαίνει σε θέση βολής αλλά να πλασσάρει πάνω από τα δοκάρια. 
Στο υπόλοιπο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να την μετατρέπουν σε ευκαιρίες έως την φάση του 90' όταν ο Γκαραβέλης απέκρουσε σωτήρια το δυνατό σουτ του Γεωργίου κρατώντας τους τρείς βαθμούς για την ομάδα του. 

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Ποζίδης, Τσικόπουλος, Καραμπατζάκης, Ντεμιράϊ (89' Μπίντσης), Κουλουκίδης (79' Μπέμπης), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τζερεμές (72' Λαγός). 

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Κερλίδης): Σταματέλος, Μπάκανος (46' Γρ. Ηλιάδης), Χ. Συμεωνίδης, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Α. Ηλιάδης, Ξαγοράρης (70' Θεοδωρίδης), Βούλγαρης (70' Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Βελλίνης. 

Διαιτητές: Σκουλάς, Πετρόπουλος, Τριάντος (Θεσσαλίας).


περισσότερες φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο 
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151677016419762&type=1

Σχόλια