Αλιάκμων Αιανής – Ερμής Ασβεστόπετρας 1-1

Αλιάκμων Αιανής 

Ισοπαλία με πολλά παράπονα για τη διαιτησία 

Πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Αλιάκμων στο γήπεδό του, σε παιχνίδι που έληξε 1-1, όπως στον πρώτο γύρο. Κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν το πολύ άγχος που είχαν οι δύο αντίπαλοι, πάντως και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει.

Στο 3΄ σέντρα του Μπαλτζή, ο Καραγιώργος πήγε να διώξει, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και απέκρουσε ο Σαραφίδης, στο 6΄ ο Νάννος πλάσαρε λίγο άουτ.
Στο 8΄ ο Σαραφίδης έπεσε σωτήρια στα πόδια του Δημητρίου, στο 15΄ ακυρώθηκε τέρμα του Αναστασίου, στο 38΄ λάθος απόκρουση του Μιχαηλίδη, ο Νάννος έδωσε στον Πελέκα, που με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 55΄ φάουλ του Ιωσηφίδη, αδράνεια της άμυνας και ο Μπαλτζής στο δεύτερο δοκάρι, ισοφάρισε.
 Στο 65΄ φάουλ του Ιωσηφίδη απέκρουσε δύσκολα ο Σαραφίδης, στο 71΄ κεφαλιά του Κοκκώνα λίγο άουτ.
Στο 80΄ ο Φίτζιος τροφοδότησε τον Προσκυνητόπουλο, που σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 90΄ δυνατό σουτ του Κουτσογεωργόπουλου απέκρουσε με υπερένταση ο Μιχαηλίδης και στην αντεπίθεση ο Διογένης Παπαδόπουλος αμαρκάριστος πλάσαρε κι απέκρουσε ο Σαραφίδης.

Αλιάκμων Αιανής: ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ, Μαρούδης (83΄ Γ. Τζέλος), Αραγιάς, Καραγιάννης, Καραγιώργος, Κατίδης, Νάννος (70΄ Κύρινας), Γκόντουρας (66΄ Κοκκώνας), ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΛΕΚΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Ερμής Ασβεστόπετρας: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, Χινδιρίδης (46΄ Διογ. Παπαδόπουλος), Ιωσηφίδης, Καραγιαννάκης (46΄ Προσκυνητόπουλος), Καραστογιάννης, Σαββίδης, ΤΣΟΜΠΟ, Μίμτσης, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΤΖΗΣ (78΄ Φίτζιος), Δημητρίου.


Διαιτητικά  παράπονα: Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της Αιανής για τη διαιτησία του Τσιμεντερίδη. Συγκεκριμένα, φωνάζουν πως το φάουλ που δόθηκε στη φάση του 55΄ ήταν ανύπαρκτο, αλλά και γενικότερα για τα σφυρίγματα και τις καθυστερήσεις που δεν κρατήθηκαν. Από την άλλη, παράπονα εξέφρασε και η Ασβεστόπετρα για το γκολ στο 80΄ που ακυρώθηκε με υπόδειξη του Τζουβάρα. Ο άλλος επόπτης ήταν ο Μαλιούρας, το παιχνίδι τελείωσε σε «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα. 

Σχόλια