Αναγέννηση Εράτυρας - ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-2 (φωτο)




Φωτό
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο ''Β. Βικιάρης'' της Εράτυρας!!! Φανταστικό παιχνίδι με τη μπάλα πάνω κάτω απόλαυσαν οι αρκετοί φίλαθλοι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη και να δίνουν ομηρικές μάχες προσφέροντας γκολ και θέαμα.
Άστοχη, άτυχη και χωρίς καθαρό μυαλό η ΑΕΠ σήμερα απώλεσε άλλους δύο βαθμούς στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΠ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με γκολ στο 6΄λεπτό είχε τα ηνία του αγώνα μέχρι το 25΄με το κέντρο στον έλεγχο της πίεσε τους γηπεδούχους. Η ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να διευρύνουν το σκορ σταμάτησαν άδοξα στον πολύ καλό Ζαρκοδήμο.
Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους γηπεδούχους που έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω απ την άλλη, τρεις φορές ο Ζαρκοδήμος Κ. και από μια ο Γκαραγκούνης και ο Λαζαρίδης απέτυχαν να σκοράρουν από καλή θέση,  αποτέλεσμα της υπεροχής ήταν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με το νεαρό Ζαρκοδήμο Κ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού και προσπάθησαν πιο βιαστικά να πετύχουν το πολύτιμο γκολ ψάχνοντας με βαθιές μπαλιές τον Καραγιώργο μέχρι που στο 65΄τα κατάφεραν! Σε μια φάση που ο Καραγιώργος ήταν οφσάιντ και η άμυνα των γηπεδούχων πάγωσε, η έμπνευση του Αντάμη να κυνηγήσει τη φάση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Το γκολ πείσμωσε τους νεοφώτιστους και πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού τους είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος του αγώνα, η ποιότητα της ομάδας των Καραγιαννίων και των παιχτών της, με τον Μετικάνο ηγέτη, κρατούσαν το σκορ μέχρι το 89’! Εκεί ήταν που ο Καραμίκας χόρεψε και ο Φιλιππίδης επέστρεψε.... 2 – 2 και δυο πολύτιμοι βαθμοί χαμένοι για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.



Φάσεις και γκολ
Στο 5΄ ο Βάλλας θα βγάλει από αριστερά την μπαλιά στον Θεοδωρίδη αυτός θα περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο την κατάλληλη στιγμή θα σεντράρει και ο Καραγεώργος με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.
Στο  11΄ πάλι ο Θεοδωρίδης θα σεντράρει αλλά δεν θα προλάβει ο Σαββούδης.
Στο  18΄ ο Καραγεώργος θα περάσει κάθετα την μπάλα στον Σαββούδη αυτός θα βγάλει πλάγια στον Θεοδωρίδη ο οποίος θα σουτάρει αλλά ο Ζαρκοδήμος θα πέσει και θα μπλοκάρει.
Στο 19΄ ο Κίλης για τους γηπεδούχους θα εκτελέσει κόρνερ η μπάλα θα περάσει παράλληλα απ’ την εστία αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν θα μπορέσει να σκοράρει.
Στο 22΄ νέα κούρσα από πλάγια του Θεοδωρίδη παράλληλα στον Καραγεώργο ο οποίος θα σουτάρει αλλά ο Ζαρκοδήμος θα αποκρούσει με τα πόδια.
Στο 25΄ δυνατό σουτ από το χώρο του κέντρου ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει προσωρινά και σε δεύτερο χρόνο θα μπλοκάρει πριν τους επιθετικούς των γηπεδούχων.
Στο 28΄ φάουλ από τα αριστερά για την ΑΕΠ εκτέλεση του Μετικάνου στο δεύτερο δοκάρι από την γραμμή της μικρής περιοχής σουτ του Δαϊνά μεγάλη απόκρουση του Ζαρκοδήμου.
Στο  34΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κίλης θα εκτελέσει φάουλ οι αμυντικοί της ΑΕΠ θα διώξουν άσχημα η μπάλα στον Ζαρκοδήμο Κ. ο οποίος θα σουτάρει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 40΄ φάουλ από τον Μετικάνο ο Ζαρκοδήμος θα απογειωθεί και εκ νέου θα πει όχι. Στο 46΄ + συρτή παράλληλη με την εστία σέντρα του Γκαραγκούνη και με διαγώνιο
σουτ ο Ζαρκοδήμος Κ. έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια 1-1.
Στο 55΄ σουτ από καλή θέση του Θεοδωρίδη ο Ζαρκοδήμος θα δηλώσει και πάλι παρόν αποκρούοντας.
Στο 67΄ η μπάλα θα αλλαχθεί ωραία στο κέντρο του γηπέδου κάθετη του Σαββούδη στον Αντάμη αυτός θα βγάλει παράλληλα στον Δαϊνά ο οποίος με σουτ θα κάνει το 1-2.
Στο  89΄ όταν η μπάλα απ’ τον χώρο του κέντρου θα περάσει αριστερά στον Καραμίκα αυτός θα βρει ελεύθερο χώρο θα προωθηθεί την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει συρτή παράλληλη σέντρα στην πορεία της θα πεταχτεί ο Φιλιππίδης και με πλασέ θα κάνει το 2-2.


Φωτό
Άριστη η διαιτησία των ΚΟΕΜΤΖΙΔΗ με βοηθούς τους κ. κ. Τσιαμπάζη και Κουτζιακουτζίδη.

Φωτό
ΦΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ: (Βικιάρης) Ζαρκοδήμος Γ. Ζιάμος Μούστα Κίλης Μήλιος Τσιόρκας Μπαλαμπάνης Λαζαρίδης (70΄ Φιλιππίδης Μ) Γκαραγκούνης (75΄ Κουτσώνας) Καραμίκα Ζαρκοδήμος Κ.

ΦωτόΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: (Σαμαράς) Ζηνόβιος Μπόντσας (82΄ Πουταχίδης) Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Φωτιάδης Δαινάς Μετικάνος Σαββούδης Καραγεώργος (88΄ Παυλίδης) Θεοδωρίδης (66΄Αντάμης) .

περισσότερες φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!!ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΑ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kefalia podosfairiston prepei na parei i dioikisi kai na prosgiosoun tis Bentetes ki opoion den tou aresei na paei spiti tou

      Διαγραφή
  2. telos...ola teliosan to pire i ardassa.exi tin kaliteri omada kai dikea tha vgi protathlitria.to endiaferon pleon ine stin oura..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοικηση των Καραγιαννιων εκανε φετος το χρεος της και με το παραπανω ....Καποιοι αλλοι δε το κάνουν Βεντετες!!!!! μονο χρηματα ξερουν να ζητουν . Λιγοι ειναι αυτοι που τα δικαιολογησαν στο χορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.