ΑΟ Τρανοβάλτου – Δόξα Μεσιανής 3-2


 Γκολ και θέαμα στο Τρανόβαλτο

Νίκη οξυγόνο για τον Α.Ο. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ με ανατροπή επί της ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΙΑΝΗΣ σε ένα φανταστικό ματς. 
Οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 3 γκολ και είχαν 2 δοκάρια κατέβαλλαν δύσκολα την αντίσταση της σκληροτράχηλης Μεσιανής και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το δρόμο της παραμονής.
Η επιστροφή στην ομάδα του Τρανοβάλτου των έμπειρων Κούρα, Ντούσια, Καραμήτρου με τον τελευταίο να πετυχαίνει χατ-τρικ σήμερα,  οδήγησαν την ομάδα από 0 βαθμούς στις  9 πρώτες αγωνιστικές σε 8 βαθμούς στις τελευταίες 6 αγωνιστικές.
Η ομάδα του Τρανοβάλτου ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και να ανέβει ακόμη και στη 12η θέση (σε συνδυασμό με ήττα του Μεταξά και ήττα του Λιβαδερού) και τα κατάφερε, ενώ η ομάδα της Μεσιανής πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και παρέμεινε στους 17 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 12' το Τρανόβαλτο θα ανοίξει το σκορ με ασύλληπτο σουτ-κεραυνό του Καραμήτρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο Γ' της εστίας του Κυπιρτίδη και 1-0.
Οι γηπεδούχοι δεν θα προλάβουν να χαρούν και στο 15' μετά από κόρνερ του Χατζηιωαννίδη ο αρχηγός Δουβαρτζίδης με δυνατη κεφαλιά θα νικήσει την άμυνα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-1.
Στο 18' μετά από ψηλοκρεμαστη σέντρα-σουτ του Χατζηιωαννίδη η μπάλα θα κοντράρει στο Λάμπρο θα αλλάξει πορεία θα ξεγελάσει τον γκολκίπερ και θα γίνει το 1-2.
Στο 25' η Μεσιανή θα χάσει κλασική ευκαιρία να κάνει το 1-3 όταν ο Παρασκευόπουλος θα βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ ο Κούρας θα αποκρούσει το σουτ και θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους και στο 32' ο Γκρανόπουλος θα μπει μόνος του στην περιοχή, ο Κυπιρτίδης θα τον ανατρέψει και ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση θα καταλογίσει την εσχάτη των ποινών, χωρίς διαμαρτυρίες. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραμήτρος και 2-2.
Δεν θα προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης και στο 35' πάλι ο Καραμήτρος με ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση έξω δεξιά θα κρεμάσει τον γκολκίπερ κάνοντας την -δική του- ανατροπή και 3-2 μέσα έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και 100 περίπου φιλάθλων!!!
Στο 44' ο έμπειρος Ντούσιας θα βγάλει όμορφη κάθετη στο 15χρονο Λάμπρο που θα τριπλάρει τον τερματοφύλακα Κυπιρτίδη και σε κενή εστία θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και άουτ χάνοντας κραυγαλέα ευκαιρία για το 4-2!!
Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία ευκαιριών και λίγο έλειψε στο τέλος να το πληρώσουν με την ισοφάριση.
Στο 53' όμορφη ατομική ενέργεια του Πατσικόπουλου ο οποίος πέρασε 2 αμυντικούς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ ο Κυπιρτίδης μπλόκαρε το χλιαρό σουτ.
Στο 60' δυνατό σουτ του Δουβαρτζίδη για την ισοφάριση έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Κούρας στη σωστή θέση θα μπλοκάρει σταθερά.
Στο 65' μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων όταν σε σέντρα του Καραμήτρου, ο Πατσικόπουλος θα στείλει τη μπάλα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και θα απομακρύνει ο Χαλκιάς.
Η πίεση των γηπεδούχων για να τελειώσουν τον αγώνα θα συνεχιστεί και στο 75' ο Γκρανόπουλος από πλεονεκτική θέση θα σημαδέψει αντί της εστίας, τον Κυπιρτίδη.
Στο 82' δυνατό σουτ του Γκαραβέλα στην κλειστή γωνία ο Κούρας πει όχι στην ισοφάριση.
Στο 88' φάουλ του Χατζηιωαννίδη με υπερένταση πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων θα πει όχι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ κρατώντας το τελικό 3-2.

Σε γενικές γραμμές πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Παφύλα, Διαμαντή, Παπαδημητρίου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας (2η κίτρινη) στον Γκαραβέλα και οι φιλοξενούμενοι για το μη προβλεπόμενο χρόνο καθυστερήσεων.     
     
 Α.Ο. Τρανοβάλτου: Κούρας, Κοζικόπουλος, Καραμήτρος, Βλαχάβας, Θεοδωρόπουλος,
Ντούσιας, Λάμπρος, Γκρανόπουλος, Δελιβανόπουλος, Πατσικόπουλος, Γκουτζιομήτρος (Παντελαίος,Ντούσιας).

Δόξα Μεσιανής: Κυπιρτίδης, Καραγιάννης, Μπίτζος, Χαλκιάς, Αντωνιάδης,
Τέλλιος, Δουβαρτζίδης, Γκαραβέλας, Γεωργακόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Παρασκευόπουλος (Κυπίρτογλου,Βασιλειάδης).

τα αποτελέσματα της αγωνιστικής 

Σχόλια