Απόλλων Ακρινής - Ακ. Σιάτιστας 5-1


Ξέσπασε στην επανάληψη ο Απόλλων
Έκανε το… λάθος να προηγηθεί η Ακαδημία Σιάτιστας και ο Απόλλων ξέσπασε στην επανάληψη.
Στο 15΄ ο Τσακνάκης με πλασέ έκανε το 0-1, στο 18΄ κόρνερ του Θαλαλαίου και με κεφαλιά ο Τίμος Τσανακτσίδης ισοφάρισε.

Ο ίδιος παίκτης σκόραρε κι άλλες δύο φορές (στο 50΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χρ. Βοριαζίδη και στο 60΄ με πέναλτι, σε ανατροπή του Χρ. Βοριαζίδη).
Στο 65΄ ο Μαυροδήμος με «κεραυνό» έξω από την περιοχή και στο 70΄ ο Βασίλας που βγήκε τετ-α-τετ, έκλεισαν το σκορ.

Καλή η διαιτησία του Δραγώγια (Κουντουράκης, Σύκος).
Από τους γηπεδούχους κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.

Απόλλων Ακρινής: Αμπατζίδης, Στ. Τσανακτσίδης, Μαυροδήμος, Κουλόλι, Κυριακίδης, Κυρικλίδης (68΄ Γ. Βοριαζίδης), Τ. Τσανακτσίδης, Θαλαλαίος, Βασίλας (78΄ Θωμαϊδης), Καραφυλλίδης (60΄ Δενεσίδης).

Ακ. Σιάτιστας: Διαμαντής, Δ. ΖΙΩΓΟΣ (83΄ Φίλιος), Κατσίρης (80΄ Ώττας), Κ. Γράβας, Γ. Ζιώγος, Γ. Μπούρτζος (46΄ Χάιτας), Παπαρίζος, Μ. Μπούρτζος, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, Τ. Γράβας, Μυλωνάς.

Σχόλια

  1. Γκολ κα ξύλο. Τάκλιν στο λαιμό κι όποιος αντέξει... Και διαιτητής ο γνωστός έμπειρος ρέφερι που πήγε στην Ακρινή στο καπάκι μετά τον άλλο γνωστό έμπειρο ρέφερι. Μπράβο στην Ακρινή, ποιός το περίμενε τέτοιες άκρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικες συνθηκες παιχνιδιου και συμπεριφορας.. δεν θυμιζει Ελλαδα σε καμια περιπτωση. Ο διαιτητης δεν προστατευσε σε καμια των φασεων τους παικτες απο μαρκαρισματα που μονο τη μπαλα δεν ειχαν ως στοχο... Μπραβο στο διαιτητη και στους γηπεδουχους.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.