Σκυταλοδρομία στο ταρτάν του Δ.Α.Κ. 5Χ2κμ



Tο Σάββατο 26/1/2013 και στις 17:00 θα γίνει η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου με πρωτοβουλία του Δ.Σ. σε μια ιδέα νέου του γενικού γραμματέα που αποδέχτηκε ομόφωνα και με ενθουσιασμό το νέο Δ.Σ.
Σκυταλοδρομία στο ταρτάν του Δ.Α.Κ. 5Χ2κμ απαιτούνται δηλ. ομάδες των 5 ατόμων (ανδρών-γυναικών-μικτές όλες θα αποτελούν μια ενιαία κατηγορία για φέτος) που θα τρέξουν από 2κμ ο καθένας.

 O αγώνας αυτός για πρώτη φορά θα γίνει ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου αλλά και φίλους δρομείς από την Δυτ. Μακεδονία και όχι μόνο. Θα έχει φιλικό χαρακτήρα χωρίς μετάλλια και κύπελλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός δεν θα είναι μεγάλος. 
Ήδη σχηματίζονται οι πρώτες ομάδες και για τους κορυφαίους δρομείς έχουμε ακούσει ότι τάζονται ιδιαίτεροι μεζέδες καλό κρασί και τσίπουρο για την προσχώρηση σε κάποια ομάδα!

Ανάλογα με την επιτυχία και την ανταπόκριση που θα έχει αυτή η δραστηριότητα του χρόνου πιθανότητα θα γίνει ανοιχτό για ομάδες απ' όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και από το εξωτερικό!
Οργανωθείτε, αναζητείστε φίλους και ομάδα, γιατί ο αθλητισμός ενώνει-κοινωνικοποιεί και προωθεί την φιλία καθιστώντας τον καθένα από μας καλύτερο άνθρωπο!

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης 
Εύχεται σε όλους τους φίλους και συναθλητές δρομείς και όχι μόνο
ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
!

Σχόλια