Εθνικός Κοζάνης -Αναγέννηση Άρτας (Φέτα Ήπειρος) Ένας αγώνας απ τα παλιά !!!!! Ποιοί σφυρίζουν ..


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας για το κύπελλο Ελλάδας γυναικών ανάμεσα στον Εθνικό Κοζάνης και την Αναγέννηση Άρτας (Φέτα Ηπειρος) που θα γίνει το Σάββατο 26/1/2013 στις 4 μ.μ στο ΔΑΚ Κοζάνης Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια του δεύτερου γύρου Κυπέλλου και όποια ομάδα περάσει θα μετέχει στο   final four   που θα διεξαχθεί στις (16-17/2/2013).

 Είναι ένα παιχνίδι απο τα παλιά και θα ξυπνήσουν μνήμες , τότε που ο Εθνικός έδινε μάχες και πρωταγωνιστούσε με την ομάδα της Άρτας στα σαλόνια της Α1.
Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία κατηγορία και το έργο του Εθνικού για πρόκριση να είναι αρκετά δύσκολο αλλά τα κορίτσια του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 
Τον αγώνα θα σφυρίξουν (Πατιός - Τσιάνας, Ζέρβας)


Κάλεσμα στον κόσμο !!!!
Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Εθνικού στον αγώνα κυπέλλου του Σαββάτου 26/1 στο ΔΑΚ στις 4μμ απευθύνει η διοίκηση του Εθνικού Κοζάνης .
«Περιμένουμε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.
Θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Το ιδανικό φυσικά θα είναι στο τέλος του ματς, οι φίλαθλοι και η ομάδα μας να φύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο της νίκης, τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ»

Σχόλια