Στο "ΠΑΛΑΤΑΚΙ" του ΠΑΟΚ η Ακαδημία Μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης


Στο γήπεδο PAOK Sports Arena ή αλλιώς "Παλατάκι" βρέθηκαν την Κυριακή 27-1-2013 τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης για φιλικά παιχνίδια απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.


Οι ομάδες των γεννημένων 1999 (14 ετών), 2000 (13 ετών), 2001 (12 ετών) και 2002 (11 ετών) της Α.Ε. Κοζάνης είχαν την μοναδική εμπειρία να επισκεφθούν το πανέμορφο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να αγωνιστούν απέναντι σε μία από τις καλύτερες Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελλάδας που είναι υπό την τεχνική διεύθυνση του παλιού άσσου Νίκου Σταυρόπουλου.
Τρία από τα παιχνίδια των ακαδημιών έγιναν στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, ενώ το τέταρτο έγινε στο γήπεδο Μίκρας.
Αργότερα τα παιδιά της Α.Ε. Κοζάνης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το ντέρμπυ της Α1 (Basket League) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, φιλοξενούμενοι του ΠΑΟΚ.
Με τις αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν παίζοντας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, καθώς και τις οπτικές εμπειρίες από το φοβερό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, οι "πιτσιρικάδες" της Α.Ε. Κοζάνης επέστρεψαν στην Κοζάνη έτοιμοι να εντείνουν τις προσπάθειες τους για να βελτιωθούν αγωνιστικά.
Οι προπονητές της Α.Ε. Κοζάνης Κώστας Μαυροζούμης και Δημήτρης Σιακαβάρας έδειξαν πολύ ευχαριστημένοι από όλη την εμπειρία που σίγουρα έδωσε στους αθλητές τους περισσότερα κίνητρα για την ενασχόληση τους με το μπάσκετ.


Κ. Τσιώρας

Σχόλια