Το απόλυτο ντέρμπι !!!!! Ηρακλής -Διόσκουροι


Το μπάσκετ μετά απ αυτή τη γιγαντομαχία πρέπει... και θα βγει κερδισμένο. 
Η 13η αγωνιστική της Γ΄ εθνικής είναι κομβική μιας και υπάρχει το ντέρμπι πρωτοπόρων, Ηρακλής εναντίον Διόσκουρων την Κυριακή 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.
Η κόντρα των δύο ομάδων καθώς συμπολίτισσες κρατάει από τα τοπικά πρωταθλήματα ακόμα, και το σίγουρο είναι πως τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Πάντα αυτός ο αγώνας δινόταν σε αθλητικά πλαίσια και σε γεμάτα γήπεδα χωρίς έκτροπα και τώρα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και διακυβεύεται η άνοδος στην Β΄ εθνική.

Το πρώτο παιχνίδι το πήραν οι Διόσκουροι, και την Κυριακή μέσα στο κατάμεστο γήπεδο ,ο καλύτερος ας κερδίσει. Το μπάσκετ μετά απ αυτή τη γιγαντομαχία πρέπει να βγει κερδισμένο

Την ίδια ώρα ο Αργοναύτης αντιμετωπίζει το φορμαρισμένο Άργος που έρχεται από την νίκη επί του Ηρακλή με τις πιθανότητες νίκης να είναι μοιρασμένες.
Ο Φοίνικας θα πάει στα Γιάννενα που είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο απόγευμα αν και έχει το προβάδισμα για την νίκη.
Επίσης πολύ καλό παιχνίδι είναι αυτό των Τιτάνων απέναντι στον Πρωτέα αλλά με την ομάδα του Παλαμά να έχει το πάνω χέρι λόγω της καυτής έδρας.
Ο ΒΑΟ υποδέχεται την Αριδαία αλλά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα, όπως και ο Αστέρας Λάρισας μέσα στο Κιλκίς απέναντι στον Αετό.


13η αγωνιστική ( 27/01)
Ηρακλής Κοζάνης – Διόσκουροι Κοζάνης
Φοίνικας Λάρισας – Ιωάννινα
Αργοναύτης – Αργος Ορεστικό
ΒΑΟ – Αριδαία
Αετός Κιλκίς – Αστέρας Λάρισας
Τιτάνες Παλάμα – Πρωτέας Γρεβενών

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες)
Διόσκουροι Κοζάνης 22
Ηρακλής Κοζάνης 22
Αργοναύτης 22
, Φοίνιξ Λάρισας 21
Πρωτέας Γρεβενών 19
Τιτάνες Παλαμά 19
Άργος Ορεστικό 18
ΑΓΣ Ιωαννίνων 16
Αστέρας Λάρισας 15
ΒΑΟ 15
Αριδαία 14
Αετός Κιλκίς 12.

Σχόλια