Δόξα Λευκόβρυσης - Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 0 - 0



 Άλλη μία μέτρια εμφάνιση του Μ.Α.Π.Σ.  Αγίας Παρασκευής και νέα απώλεια βαθμών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκόβρυσης στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης. Η μη ισορροπημένη διαιτησία και οι τραυματισμοί κάποιων παικτών είχαν σαν αποτέλεσμα τη λευκή ισοπαλία του παιχνιδιού.


Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το μεγαλύτερο ποσοστό της κατοχής της μπάλας το είχαν οι φιλοξενούμενοι χωρίς όμως να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες, καθώς η παραμικρή επαφή παικτών της γηπεδούχο ομάδας καταλογιζόταν φάουλ.
Αντιθέτως με τους γηπεδούχους που μπροστά από την εστία τους δεν σφυριζόταν καμία παράβαση για φάουλ που στην κυριολεξία έπεφταν κορμιά. Σε μία αξιοσημείωτη φάση στο 70΄ ο κος Σωτηριάδης  δεν καταλόγισε πέναλτι στο δυνατό χτύπημα στο γόνατο που δέχτηκε ο Χαραλαμπίδης (και το σοβαρό τραυματισμό του παίκτη καθώς βγήκε από το γήπεδο υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του) αφήνοντας την εξέλιξη του παιχνιδιού να συνεχιστεί.

 Τα σφυρίγματα της διαιτησίας είχαν σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παικτών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μη μπορώντας να αντιδράσουν.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν κατάφερε να σκοράρει και αυτό νομίζω λέει πολλά χωρίς να θέλω να προσβάλω τις προσπάθειες της γηπεδούχο ομάδας στο παιχνίδι.
   Αυτή η Τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη θέση από τους -10 στους -3.

Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής (Καλαμπούκας Γ.): Καραλίγκας Θωμ., Λιόγας, Χαραλαμπίδης (70΄ τρ. Καλαμπούκας Δημ.), Μαρκόπουλος,  Φλώρος Ευάγ., Καλημέρης Αποστ., Παπάς Μάκης (85'Τσιφτσής), Φλώρος Στελ., Καλαμπούκας Ζησ., Ευαγγελόπουλος Ευαγ(65΄ τρ. Γρίβας), Χριστοφορίδης.

agiaparaskevikozanis.gr

Σχόλια