Μακεδονικός Κοζάνης - Κοζάνη 0-3 (φωτο)


 Πήρε το τοπικό ντέρμπι η Κοζάνη και ανοίγει τη διαφορά
Πολύ καλή για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν η Κοζάνη, που νίκησε 3-0 τον συμπολίτη Μακεδονικό , που κατέβηκε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.
Η Κοζάνη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ.
Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός ανέβασε την απόδοση του ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε τις συνθήκες να πετύχει κι αυτός κάποιο γκολ χωρίς όμως να μπορέσει να τα καταφέρει .

Η Κοζάνη κρατούσε το υπέρ της σκορ και σε μία αντεπίθεση της στο 78΄σημείωσε το τελικό 3-0 .
Με τη νίκη της αυτή η Κοζάνη αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της και φαντάζει δίκαια ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Δ΄εθνικής .
Ο Μακεδονικός απο την άλλη έπαιξε για την αξιοπρέπεια του και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ ,αντέδρασε στο Β΄ημίχρονο ,έπαιξε καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσε σε δυο τρεις περιπτώσεις να σημειώσει τέρμα δείχνοντας με την απόδοση και τη θέληση του πώς θα παλέψει μέχρι τέλους για κάτι καλύτερο.
Το φιλμ του αγώνα :
Μόλις στο 12’ ο Κουλουκίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, ενώ στο 21’ ο Τοπάλης έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να σκάει μέσα στη λάσπη και να ξεγελά τον Βαρυτιμίδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 23΄σουτ του Νικολάου μέσα απο την περιοχή η μπάλα λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι .
Στο 28΄φάουλ με τον Τζερεμέ μέσα στην περιοχή γυριστό σουτ του Κουλουκίδη , ο Βαρυτιμίδης θα πεταχτεί και θα σώσει βέβαιο γκολ.
Στο 34΄σουτ Ματούλα άουτ.
Στο 54΄ο Ζιαζιάς θα δώσει στον Ζαχαριάδη αυτός απο καλό σημείο θα πιάσει δυνατό πλασέ , η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει λίγο έξω .
Στο 58΄δυνατό σουτ Κυπίρτογλου λίγο έξω .
Στο 64΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό να μειώσει , όταν ο Κουμπούρας θα βγάλει τη σέντρα στη μικρή περιοχή ο Ζαχαριάδης θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Γκαραβέλης εξ επαφής θα απομακρύνει με τα πόδια δικαιώνοντας αυτούς που πιστεύουν οτι ο νεαρός γκολκήπερ είναι μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας.
Στο 68΄ωραία σέντρα του Ντεμιράι ,κεφαλιά του Ζηνόβιου ,λίγο έξω .
Στο 74΄ο Ζηνόβιος από πλάγια και μέσα στη μεγάλη περιοχή θα σπάσει στον Παπαδόπουλο που θα σουτάρει άουτ .
Στο 78΄ο Παπαδόπουλος θα δώσει στον Τοπάλη κι αυτός με έξυπνο σουτ θα γράψει το τελικό 0-3
Στο 83΄ο Ζαχαριάδης σέντρα ,ο Νικολάου απο πλάγια θα επιχειρήσει να πλασάρει τον Γκαραβέλη αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης θα πει όχι .
Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ ο Κατσίκας ,αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Μακεδονικός Κοζάνης (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Μαντζώλας, Κωστίκας (81’ Κατσίκας), Αργυρόπουλος, Ζιαζιάς, Ζαχαριάδης, Νικολάου (82’ Λαμπίρης), Κυπίρτογλου, Ματούλας (74’ Παπαδημητρίου), Αντωνόπουλος, Κουμπούρας

Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ντεμιράι, Κουλουκίδης (71’ Ποζίδη), Ζηνόβιος, Τοπάλης (83’ Τρυφωνίδης), Παπαδόπουλος (88’ Λαγός)

φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο 

Σχόλια