Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Χαραυγή 1-1


Στην δεύτερη φετινή της ισοπαλία υποχρέωσε η Χαραυγή την Αναγέννηση.Γκολ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4',στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψή τους στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Τακίδη Αθ.,μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια να κάνει το 0-1.Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Σίσκου βρήκε το δοκάρι του Τακίδη Δ.
Στο 35' κόκκινη κάρτα για τον αρχηγό της Αναγέννησης Σαμαρά.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον κ.Τζουβάρα. Δεν μπορεί σε μία φάση όπου δύο αντίπαλοι σπρώχνονται μεταξύ τους να δίνεις κίτρινη στον ένα (Χαραυγή) και απευθείας κόκκινη στον άλλο (Αναγέννηση).
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Γκέκα και η κατακόρυφη άνοδος του Γιαλαμίδη, άλλαξε τον αγώνα και η Αναγέννηση μπορούσε ακόμα και να κερδίσει. Η τύχη όμως της γύρισε την πλάτη με αποτέλεσμα τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90' με τον Γιαλαμίδη σε 1-1.  Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής κ. Τζουβάρας που σε ένα αδιάφορο στην ουσία παιχνίδι, έχασε τον έλεγχο και με τις αποφάσεις του κατάφερε να εκνευρίσει τόσο τους παίχτες όσο και τον κόσμο στην κερκίδα. Χαρίζοντας 10 τουλάχιστον κίτρινες στην Χαραυγή που για ανεξήγητο λόγο έπαιξε πολύ σκληρά και δυνατά. Η ανοχή του ήταν μεγάλη και στις καθυστερήσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι (είτε έπεφταν κάτω συνέχεια και έκαναν 2 λεπτά για να σηκωθούν είτε καθυστερούσαν πολύ να εκτελέσουν κάποιο αράουτ).
Από την ομάδα της Αναγέννησης ξεχώρησαν οι Γιαλαμίδης,Γκέκας και Φαχαντίδης, ενώ από την ομάδα της Χαραυγής ξεχώρησαν οι Τακίδης Αθ. και Τακίδης Δ.

Επιεικώς απαράδεκτος ο διαιτητής κ. Τζουβάρας,πολύ καλοί οι βοηθοί του Τέμης και Μιχαηλίδης.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας:Τάλης, Βουγιούκας (Νικολάου), Τσόμπο, Φαχαντίδης, Γεωργιάδης (Κοκοβιάδης), Μυλωνάς, Σαμαράς, Γιαλαμίδης, Σίσκου, Καραγκιόζης,  Ραμπίδης (Γκέκας).

Μ. Αλ. Χαραυγής: Τακίδης Δ., Τανίδης, Μπουρμπούλας, Κοντογιαννόπουλος, Ραφαηλίδης, Αδαμίδης, Σιριβάνος, Χατζαβερίδης Ν.(Σπύρου),Τακίδης Αθ., Χριστοφορίδης (Κηπουρίδης), Χατζαβερίδης Επ. (Μυροφορίδης). 

Ρ.Α.

Σχόλια